Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO, VIDEO, UPDATE: Trofeul ”Voices” 2018, câștigat de Cazan Alexandra din Târgu-Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE: Trofeul ”Voices” 2018 a fost câștigat de Cazan Alexandra din Târgu-Mureș. De asemenea, Opruța Deborah, din Alba Iulia, a obținut premiul I. Alt premiu I a fost dat unei tinere din Bulgaria. 

Știrea inițială:

Duminică seara la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia are loc Gala Laureaților a Festivalului Internaţional concurs de muzică uşoară pentru tineri şi studenţi “VOICES”, după ce, sâmbătă, au avut loc concursurile de interpretare.

Festivalul are loc la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, iar în ediţia din acest an se va lansa și Imnul Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia, interpretat de Alin Ignat, Antinia Simion, Gabriel Cândea, Emilia Popescu și Gino, care este și compozitorul cântecului.

Participă cele mai bune voci din centrele universitare din țara noastră și voci de peste hotare. Concurenții poartă ținute inspirate de ie și costum popular, în spectacolul de gală.

Juriul concursului îl are ca preşedinte pe Viorel Gavrilă, compozitor şi dirijor, preşedintele juriului Selecţiei Naţionale Eurovision 2015 şi vicepreşedintele UCMR-ADA, Asociaţia pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor.

Membrii juriului sunt: Titus Andrei, realizator Radio România Actualități, Corina Chiriac, interpretă și vedetă de televiziune Național TV, Paul Baidan, prof. univ. dr. în muzică la Universitatea din Pitești și Vali Ilieș, consilier artistic la Centrul Cultural “Drăgan Muntean” Deva. Premiile concursului constau în: TROFEU: 3000 lei, Locul I: 2000 lei, Locul II: 1500 lei, Locul III: 1200 lei.

Vor concerta Compact și Corina Chiriac.

[nggallery id=6274]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea