Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO, UPDATE. Accident stupid pe Autostrada Sebeș-Sibiu: Mai multe persoane rănite, după ce o șoferiță ar fi încercat să întoarcă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șase persoane au fost rănite, marți, în urma unui accident rutier, pe Autostrada Sebeș-Sibiu, produs în județul Sibiu. O șoferiță, care venea de la Sibiu spre Sebeș, ar fi întors, întrând în coliziune cu alte două auto care veneau din spate, pe banda 1 și 2.

Potrivit ISU Sibiu, sunt șase victime. Inițial, sursa citată anunțase trei persoane rănite.

”Victimele sunt conștiente. Echipele ISU intervin pentru acordarea primului ajutor și descarcerare. S-a solicitat și sprijin din partea SAJ”, potrivit ISU Sibiu.

ISU a revenit, apoi, precizând că SMURD a preluat trei pacienți – două femei și un bărbat, iar SAJ o femeie și doi minori.

Potrivit Poliției Sibiu, mașinile implicate se deplasau spre Sebeș.

Traficul se desfășoară cu dificultate la km 244 în zona producerii impactului.

UPDATE: Este posibil ca numărul victimelor să fie mai mare. Reprezentanții IPJ Sibiu transmit că ar fi posibil să fie șase persoane rănite, însă la ora aceasta cadrele medicale evaluarează starea răniților și acordă primul ajutor.

UPDATE 1: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Sebeş al autostrăzii A1 Sibiu – Sebeş, la km 244 (în zona municipiului Sibiu), a avut loc o coliziune între trei autoturisme. Din acest motiv, circulaţia rutieră se desfăşoară în acest loc îngreunat (doar pe banda numărul 2). S-au format coloane de autovehicule.

UPDATE 2: Potrivit Poliției Sibiu, o conducătoare auto a întors neregulamentar, autoturismul condus de aceasta fiind lovit de alte două mașini conduse regulamentar pe banda 1, respectiv pe banda 2.

[nggallery id=5885]

https://www.youtube.com/watch?v=xmNfGNaeHUY

https://www.youtube.com/watch?v=ufqAAP-EeZo&feature=youtu.be


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea