Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO UPDATE| ACCIDENT rutier MORTAL la Cetatea de Baltă: Un bărbat, decedat după o coliziune între o mașină și un camion. A fost solicitat elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO UPDATE| ACCIDENT rutier MORTAL la Cetatea de Baltă: Un bărbat, decedat după o coliziune între o mașină și un camion. A fost solicitat elicopterul SMURD

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 4 mai, în jurul orei 13.30 pe DJ 107, pe raza localității Cetatea de Baltă.

Traficul rutier este oprit pe DJ 107, pe raza localității Cetatea de Baltă, din cauza unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism și un camion. Din primele date, o persoană din autoturism ar fi ranită, posibil grav.

YouTube video

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

UPDATE 14.37: Din nefericire conducătorul autoturismului nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul acestuia.

UPDATE 14.18: Pompierii Detașamentului Târnăveni intervin în cooperare cu forțe și mijloace ale Gărzii de Intervenție Blaj din cadrul ISU Alba, la un accident rutier urmat de incendiu produs între un autocamion și un autoturism, în localitatea Cetatea de Baltă. Echipajele prezente la fața locului au acționat prioritar pentru extragerea unei persoane încarcerate în autoturismul implicat și lichidarea incendiului izbucnit la nivelul acestuia. Victima extrasă din autoturism, un bărbat cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani a fost preluată în aceste momente de un echipaj SAJ și i se aplică manevre de resuscitare. Conducătorul autocamionului nu necesită îngrijiri medicale. Incendiul izbucnit la nivelul autoturismului a fost lichidat în scurt timp.

UPDATE 14.00: Garda de intervenție Blaj intervin în cooperare cu Detașamentul Târnăveni la un accident rutier pe DJ107, pe raza localității Cetatea de Baltă.

Din primele informații ar fii vorba despre un accident produs între un autoturism și un camion. Șoferul autoturismului posibil încarcerat. Există pericol de producere a unui incendiu.

În cadrul intervenției au fost alocate o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, un echipaj pentru prim ajutor, un echipaj pentru terapie intensivă mobil, din partea Gărzii de Intervenție Blaj, o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare, din partea Detașamentului Târnăveni și un elicpoter SMURD de la Târgu Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea