Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO/ UPDATE| Accident rutier la Alba Iulia: Trei răniți după un carambol cu trei autovehicule, pe șoseaua de centură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei persoane au fost rănite ușor, vineri în jurul orei 14.00, într-un accident rutier produs pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme (înmatriculate în Alba și Gorj) și o autoutilitară pentru transport marfă (înmatriculată în Alba) iar cauza probabilă este nepăstrarea distanței regulamentare în trafic. După producerea lui, traficul din zonă a fost blocat pe sensul Alba Iulia – Teiuș, se circulă pe o bandă, alternativ.

La fața locului a intervenit și Detașamentul ISU Alba Iulia.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 14.50, traficul a fost reluat pe ambele sensuri pe șoseaua de centură orașului Alba Iulia.

Revenim cu amănunte.

YouTube video

[nggallery id=4135]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea