// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/VIDEO UPDATE: ACCIDENT la Micești. Un șofer nu a adaptat viteza la condițiile de drum și s-a oprit cu mașina într-un stâlp de electricitate

Un accident rutier a avut loc pe strada Scărișoara, din cartierul albaiulian  Micești

Marti seara, în jurul orei 19.00, conducătorul unui auttuorism Dacia Logan a ajuns cu masina în gardul unei case de pe strada Scărițșoara din cartierul albaiulian Micești.

Potrivit martorilor, nicio persoană nu a fost rănită în evenimentul rutier.

Revenim cu amănunte.

UPDATE: În zona intersecției străzilor C-lea Labului cu Scărisoara din cartierul Micesti al mun. Alba Iulia, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra acestuia si a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. O femeie, pasageră in autoturism a suferit leziuni corporale usoare. Din cauza accidentului a fost afectată furnizarea cu energie electrică, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

UPDATE: La data de 19 martie 2019, în jurul orei 19.00, la intersecția cu străzilor Calea Labului cu Scărişoara din Alba Iulia, un bărbat de 37 de ani, din  Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică.

În urma accidentului, o femeie de 69 de ani, din Alba Iulia, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419