Ziarul Unirea

FOTO, VIDEO. Un urs a fost lovit pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș, de patru mașini consecutiv. Doi copii au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un urs a fost lovit pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș, de patru mașini consecutiv. Doi copii au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

ELIT

Polițiștii ajunși la fața locului spun că evenimentul a avut loc pe calea unu de rulare a sensului de mers Sibiu-Deva. Ursul a reușit să treacă gardul de protecție și a intrat pe carosabil, fiind lovit de numai puțin de patru mașini consecutiv.

În urma impactului repetat ursul a murit. Doi copii, aflați într-una din mașinile care au lovit ursul au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

”ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd pe A1, Sibiu – Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale pentru doi copii cu stare de panică în urma accidentării unui urs de către autoturismul în care se aflau”, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Alți doi adulți au auvut nevoie de atenția medicilor, însă au refuzat transportul la spital.

Mașinile implicate în accident au suferit daune majore.

Traficul în zonă este îngreunat la ora transmiterii acestei știri.

Reamintim că anul trecut mai mulți urși au fost loviți de mașini, în timp ce încercau să traverseze autostrada în zona Sibiului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419