Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Un urs a fost lovit pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș, de patru mașini consecutiv. Doi copii au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un urs a fost lovit pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș, de patru mașini consecutiv. Doi copii au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii ajunși la fața locului spun că evenimentul a avut loc pe calea unu de rulare a sensului de mers Sibiu-Deva. Ursul a reușit să treacă gardul de protecție și a intrat pe carosabil, fiind lovit de numai puțin de patru mașini consecutiv.

În urma impactului repetat ursul a murit. Doi copii, aflați într-una din mașinile care au lovit ursul au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

YouTube video

”ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd pe A1, Sibiu – Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale pentru doi copii cu stare de panică în urma accidentării unui urs de către autoturismul în care se aflau”, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Alți doi adulți au auvut nevoie de atenția medicilor, însă au refuzat transportul la spital.

Mașinile implicate în accident au suferit daune majore.

Traficul în zonă este îngreunat la ora transmiterii acestei știri.

Reamintim că anul trecut mai mulți urși au fost loviți de mașini, în timp ce încercau să traverseze autostrada în zona Sibiului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea