FOTO, VIDEO: Un tânăr din Alba, cunoscut MC, ENTERTAINER și INTERNATIONAL HOST, va prezenta prima ediție a ALLStars Dance Competition, cel mai mare show de dans din România

Un tânăr din Alba, cunoscut MC, ENTERTAINER și INTERNATIONAL HOST, va prezenta prima ediție a ALLStars Dance Competition, cel mai mare show de dans din România

Cătălin Bogdan este din municipiul Aiud și de mai bine de 23 de ani este HOST/MC & ENTERTAINER.

Cunoscut cu numele de scenă de K2, Cătălin prezintă ele mai mari concursuri de dans din România, festivaluri și spectacole. Anul trecut a lucrat și la Alba Iulia, la Social Summer și Astoria Poll Park, unde a făcut niște petreceri super fresh cu toți cei din zonă.

Activează în lumea dansului din anul 1997 și a început ca dansator BBoy, apoi s-a dus spre prezentări de evenimente, spectacole, battle-uri de HipHop, festivale de dans, prezentari de modă, concerte, MC în cluburi, atât în țară cât și în străinătate.

Cătălin are și o școală de dans (HipHop), la Aiud, deschisă de 3 luni: Școala de Dans K2. „Ca idee, sunt cam peste tot în țară. Eu prezint marile festivale/concursurile de dans”, spune tânărul.

Anul acesta, în perioada 30 noiembrie- 1 decembrie, la București, aiudeanul va prezenta ALLStars Dance Competition, prima ediție: „O să fie super fresh, se anunță dansatori din toată țara, dar și din Europa. Vă aștept în număr cât mai mare, chem toată comunitatea de dansatori din România să fie prezentă și să susțină acest event!”, transmite Cătălin.

Competitia All Stars Dance Competition este la prima editie, iar juriul va fi din Romania si Ungaria ;i se preconizează a fi un eveniment de amploare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...