Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Un cățel maidanez EROU la Alba Iulia. Cum a salvat viața unei femei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cățel maidanez EROU la Alba Iulia. Cum a salvat viața unei femei

O seară care a început ca oricare altă tură de noapte, s-a transformat pentru Cornel Tomuș și Azorel, câinele care trăiește în curtea firmei unde bărbatul lucrează ca paznic, într-o noapte plină de emoții.

Sâmbătă seara, în jurul orei 22.30, domnul Cornel mânca liniștit în ghereta de la poarta firmei unde lucrează ca paznic. Cina i-a fost întreruptă de lătratul insistent al câinelui Azorel, un maidanez care își duce zilele în zonă.

YouTube video

Cunoscând comportamentul patrupedului și știind că acesta latră doar atunci când vrea să dea de veste, bărbatul a ieșit să vadă ce se întâmplă. Paznicul a auzit din direcția unde lătra câinele vaietele unei femei. L-a chemat pe colegul de la o firmă vecină și împreună au trecut strada să vadă ce se întâmplă.

Au găsit o femeie căzută la pământ care abia vorbea și care le-a spus că nu își putea mișca o parte a corpului. Bărbații au sunat la 112 și au solicitat intervenția personalului specializat pentru a-i acorda îngrijirile necesare femeii, aceasta fiind preluată de o ambulanță SMURD și transportată la spital.

 „Câinele a simțit că femeia este în pericol și mi-a dat de veste. Lătra și alerga spre partea de drum unde se afla aceasta”, povestește Cornel Tomuș.

„Dacă Azorel nu ar fi lătrat cine știe când ar fi fost găsită femeia. Zona este la ieșirea din oraș, în  weekend și noaptea nu trece lume pe aici, suntem doar noi”, mai spune domnul Cornel.

Tot de la el am aflat că Azorel a fost fătat acum aproximativ 8 ani în curtea firmei și de atunci trăiește tot acolo. Paznicii îi dau de mâncare și se bucură de prezența lui, spunând că le este de mare ajutor în turele de noapte. Pentru fapta sa bună, patrupedul a fost recompensat cu laude, mângâieri și o bine meritată sarmală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea