FOTO, VIDEO. Turiști belgieni, pe biciclete, în Cetatea Alba Carolina: „România este cea mai primitoare țară, cu oameni gata să ajute și călduroși”

Paul Voicu - Primar 2020

Turiști belgieni, pe biciclete, în Cetatea Alba Carolina: „România este cea mai primitoare țară, cu oameni gata să ajute și călduroși”

Astăzi, la un panou cu harta Cetății Alba Carolina, am întâlnit doi turiști belgieni. Miranda Bemelmans (51) și Maurice Heus (51) au pornit din Belgia cu mașina până în Germania. Din Dresden au luat bicicletele și au plecat spre România.

ELIT

În călătoria lor au trecut prin Cehia, Slovacia, Ungaria și România, pe la Arad, până la Alba Iulia. Au parcurs în total 1170 km.

Mihail David - 2020

Miranda și Maurice sunt dotați cu tot ce le trebuie pentru supravieţuirea în această expediţie inedită. “Toate zilele de călătorie au ceva deosebit. Nu ştii ce se întâmplă, nu ştii ce urmează după o curbă, nu ştii ce va fi mâine”, povestesc turiștii.

Discutând cu ei am aflat că pentru ei România este cea mai primitoare țară cu oameni gata să ajute și călduroși. După ce vor vizita Muzeul Unirii și Cetatea Alba Carolina, cei doi belgieni vor pleca spre Sebeș- Sibiu – Brașov – București – Delta Dunării – Constanța.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...