FOTO, VIDEO. Trei persoane, pasionate de natură și pescuit, au populat un pârâu cu pești din județul Alba

Trei persoane, pasionate de natură și pescuit, au popular, joi, pârâul Valea Bucerzii din județul Alba, cu câteva sute de pești păstrăv fântânel și păstrăv indigen, dorind ca exemplul lor să fie urmat și de alții cărora le pasă de natură.

Astfel, ei au cumpărat câteva sute de pești pe care i-au transportat într-un butoi pe Valea Bucerzii, aproape de piatra Craivei, ultimul loc de refugiu al lui Decebal.

ELIT

”Îi îndemn pe săteni, care au astfel de pârârui să nu le lase în paragină și să facă o mică investiție”, a spus Alex, unul dintre ei.

Peștii au fost distribuiți pe o distanță de circa doi kilometri.

”Am vrut să fie o acțiune simbolică mai ales că astăzi e Sfântul Petru și Pavel. Vrem, contrar a ceea ce se induce, că nu se mai poate face nimic în privința asta, să arătăm că se poate, iar astfel să dăm un exemplu”, a spus Mircea Trifu, consilier local al municipiului Alba Iulia.

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

munteanul 30 iunie 2017 at 19:59

Felicitari, e un gest extraordinar!

Oltean Daniel 1 iulie 2017 at 1:22

Felicitari Domnilor!!

Sica 1 iulie 2017 at 8:24

Nu este ilegal? Intreb si eu.

??? 1 iulie 2017 at 8:48

Bravo lor

Amator 1 iulie 2017 at 12:23

Foarte frumos.

T.G. 1 iulie 2017 at 12:56

Ceea ce se intampla cu paraiele de munte in vremurile de azi e o adevarata tragedie. Majoritatea au devenit ape moarte din cauza proastei intelegeri a „civilizarii”zonei montane. Oamenii si-au modernizat locuintele dar apa menajera din gospodarii(de la bai si bucatarii) ajunge direct in apa ce trece de obicei prin fata casei. Pestii au disparut mai ales ca pastravul care e f. sensibil la puritatea apei in care traieste. Surprinde foarte placut initiativa acestor tineri iubitori de natura. E si un vis al meu pt paraul care trece prin fata casei bunicilor dintr-un catun din Apuseni si, din care, pestii pe care-i prindeam cu mana, copil fiind prin anii ’50-’60, au disparut de mai bine de 25 de ani..

infogrup 3 iulie 2017 at 10:18

Bravo!!!! continuati,va rog.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...