Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Tinerii care au ucis cu bestialitate o femeie din Biia, în timp ce încercau s-o violeze, au fost arestați preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi tineri, ambii de 19 ani, din Biia, care, în seara zilei de 15 ianuarie 2017 ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu o femeie în vârstă de 55 de ani, din aceeași localitate pe care, încercând să o violeze, au legat-o de mâini şi au agresat-o, provocându-i leziuni care au cauzat decesul, au fost prezentați, vineri, Tribunalului Alba, cu propune de arestare preventivă.

Poliţia a fost sesizată, în după-amiaza zilei de 19.01.2017, cu privire la faptul că victima a fost găsită în locuinţa sa,  decedată, legată la mâini şi parţial dezbrăcată. În urma investigaţiilor efectuat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale,  criminalişti, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, sub coordonarea procurorului criminalist, la scurt timp de la sesizarea faptei, s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea ei.

Este vorba de doi tineri, Fundăcescu Gheorghe Adrian și Groza Marius Adrian, ambii de 19 ani, din Biia, care, în seara zilei de 15 ianuarie 2017 ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu victima. Ulterior ar fi încercat să o violeze, legând-o de mâini şi au agresat-o, provocându-i leziuni care au cauzat decesul. Înainte de a părăsi locuinţa victimei, cei doi tineri ar fi sustras un telefon mobil.

Potrivit procurorilor, ”cei doi s-au deplasat la locuința victimei I.I. în vârstă de 55 ani, cu intenția de a consuma împreună băuturi alcoolice, accesul în locuință fiindu-le permis de către victimă, care îi cunoștea. După ce au consumat împreună băuturi alcoolice, inculpații au luat hotărârea infracțională de a întreține raporturi sexuale cu victima, sens în care, prin constrângere, au dezbrăcat-o și, pentru că victima s-a opus și a început să strige după ajutor, au agresat-o fizic. În urma agresiunilor, victima a decedat, iar cei doi inculpați și-au însușit telefonul mobil marca Nokia aparținând victimei, precum și mai multe bunuri ale acesteia pe care le-au așezat în trei plase de rafie”.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ în satul Biia, comuna Șona: Femeie de 55 de ani, găsită moartă și cu mâinile legate. Se presupune că a fost violată și sugrumată. Presupușii autori – 2 tineri în vârstă de 19 ani

Aceștia au fost reţinuţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor calificat, tentativă de viol şi furt calificat, și au fost prezentați Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Gheorghe Adrian Fundăcescu şi Marius Adrian Groza, au fost arestați preventiv. Tribunalul Alba a admis, vineri seara, propunerea procurorilor:

”Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 4 lit. e Cpp ?i art. 223 alin. 2 Cpp dispune arestarea preventivă a inculpaților: – Fundăcescu Gheorghe-Adrian, … și Groza Marius-Adrian, …pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 20.01.2017, până la data de 18.02.2017, inclusiv. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi 20.01.2017, ora 20:00”, se arată în soluția pe scurt, publicată pe portalul instanței.

YouTube video

[nggallery id=3284]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea