Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Tânăra artistă din Alba care a cucerit internetul! Sute de mii de ascultători pe Youtube și evenimente rezervate pentru următorii trei ani

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Tânăra artistă din Alba care a cucerit internetul! Sute de mii de ascultători pe Youtube și evenimente rezervate pentru următorii trei ani

 Alexandra Cotruș, o tânără artistă în vârstă de 20 de ani din Sebeș, cucerește inimile ascultătorilor cu vocea ei angelică și melodiile sale pline de emoție.

Cu o carieră muzicală în creștere, Alexandra a acceptat să împărtășească, în cadrul unui interviu pentru ziarulunirea.ro, câteva detalii din parcursul ei muzical.

De la o vârstă fragedă, Alexandra a fost îndrăgostită de muzică.Această pasiune a evoluat rapid, iar la vârsta de 15-16 ani, a început să cânte la diverse evenimente din comunitatea sa.

Cu un talent evident, a devenit curând o prezență cunoscută în județul Alba și dincolo de el.

Alături de trupa Activ Music, Alexandra a reușit să își dezvolte abilitățile artistice și să își lărgească audiența. Cântând în diferite locuri și evenimente, ea a reușit să-și construiască un portofoliu bogat și variat.

Succesul său a devenit cu adevărat evident odată cu lansarea melodiei „Seara Mare” pe platforma YouTube.

Cu peste 800.000 de accesări, această piesă a captivat audiența cu versurile sale profunde și interpretarea emoționantă a Alexandrei. Această realizare remarcabilă a consolidat poziția ei în industria muzicală, iar fanii au așteptat cu nerăbdare fiecare nouă producție.

Mai mult, tânăra din județul Alba a colaborat frecvent cu Paul Morar, un cunoscut interpret de muzică ușoară, folclor și petrecere, alături de care a produs mai multe melodii.

De asemenea, a doua cea mai ascultată piesă a Alexandrei, „E timpul pentru un sărut”, s-a bucurat la rândul său de un succes real în mediul online, fiind ascultată de peste 300 000 de ori.

În timp ce vorbim, Alexandra Cotruș este rezervată pentru evenimente până în anul 2026, ceea ce demonstrează popularitatea și cererea constantă pentru talentul ei.

Această tânără promițătoare este solicitată în mod regulat pentru nunți, petreceri private și evenimente publice, demonstrând că muzica ei aduce bucurie și emoție în inimile oamenilor.

Un moment deosebit în cariera Alexandrei a fost călătoria sa la București pentru crearea melodiei „O oră”, care urmează să fie lansată în curând. Această experiență a fost o oportunitate unică pentru ea de a colabora cu producători și compozitori talentați și de a-și extinde orizonturile artistice.

Pentru a rezerva serviciile Alexandrei Cotruș la evenimentele dumneavoastră, puteți să sunați la numărul de telefon 0753 839 533.

Aceasta este o oportunitate unică de a avea o interpretă tânără și talentată să îmbogățească orice ocazie cu vocea și muzica sa impresionantă.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU în Apuseni: O anexă gospodărească din Vadu Moților a luat foc. Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în Apuseni: O anexă gospodărească din Vadu Moților a luat foc. Intervin pompierii Un incendiu a izbucnit mați dimineața, în jurul orei 7.00, în localitatea Răzești din comuna Vadu Moților. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare