Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Surprize florale cu ocazia zilei de 8 martie pentru pasagerele unui autobuz din Alba: „Un gest simbolic, de admirație faţă de sensibilitatea şi frumuseţea femeii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

De ziua internaţională a femeilor, reprezentatele sexului frumos din Alba, care au călătorit cu autobuzul pe ruta Țelna, au avut parte de o surpriză plăcută. Doamnele şi domnişoarele au primit câte un buchet de flori din partea conducătorului auto.

Astăzi este sărbătorită femeia. Unul dintre conducătorii auto, angajat al Societății de Transport Public din Alba Iulia, a oferit flori cu ocazia zilei de 8 martie, tuturor femeilor care au călătorit pe linia spre Țelna la ora 13.00.

Citește și: MESAJE de 8 MARTIE

 

Sabin a oferit o floare, un zâmbet şi o urare sinceră de ‘La mulţi ani’ tuturor călătoarelor, plăcut surprinse de gestul neașteptat al tânărului.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Mesaje de dragoste romantice care pot fi transmise prin SMS persoanei iubite

„Ziua de 8 Martie mi-a oferit minunatul prilej de a întâmpina cu flori doamnele şi domnişoarele care călătoresc aproape zilnic pe ruta Țelna. Astfel, printr-un asemenea gest simbolic, am încercat să îmi exprim întreaga stimă şi admiraţie faţă de sensibilitatea şi frumuseţea femeii”, a declarat Sabin.

[nggallery id=6833]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Echipamente IT pentru școala generală din Noșlac și alte două grădinițe din comună: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipamente IT pentru școala generală din Noșlac și alte două grădinițe din comună: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Noșlac a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziție în cadrul proiectului „Furnizarea echipamentelor IT necesare pentru implementarea proiectului „Dotarea unităților de învățământ din comuna Noșlac”. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea