Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO| Surpriză pentru şoferiţe. Polițiștii din Sebeș au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor aflate în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO, VIDEO| Surpriză pentru şoferiţe. Polițiștii din Sebeș au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor aflate în trafic

Mai multe şoferiţe aflate în trafic, marți, au fost trase pe dreapta de agenţii de la Biroul de Poliţie Rutieră Sebeș, care s-au gândit să le ofere o mică atenţie de 1 Martie.

CITEȘTE ȘI: 1 Martie – MESAJE de Mărțișor: Ce SMS-uri puteți trimite persoanelor dragi la venirea primăverii

Doamnele şi domnişoarele de la volan, care au trecut prin centrul municipiului Sebeș, au fost oprite de poliţişti pentru a primi din partea acestora, pe lângă urări, şi câte un mărţişor.

YouTube video

„Împreună cu colegii mei, din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, Biroul Rutier, am desfășurat o activitate prin care am oferit doamnelor identificate în trafic mărțișoare, bineînțeles, însoțite de recomandări și sfaturi utile privind conducerea în siguranță.

Cu acest prilej dorim să le urăm tuturor o primăvară liniștită, frumoasă și fără evenimente rutiere”, a transmis inspectorul de poliție Florea Claudiu, împuternicit Șeful Biroului Rutier Sebeș.

YouTube video

Șoferițele s-au arătat foarte încântate de gestul polițiștilor și au promis să respecte regulile de circulație.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea