Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Super show marca Andreea Bănică, la 7 ani de Alba Mall. Sute de albaiulieni au cântat alături de artistă

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, Alba Mall, cel mai mare centru comercial din Alba Iulia a împlinit 7 ani. De la petrecerea aniversară nu au lipsit surprizele pentru invitaţi, respectiv reduceri la magazinele din mall şi  un super show live marca Andreea Bănică. „Oraşul din oraşul tău” a fost plin ochi de albaiulieni, şi nu numai, care au venit să sărbătorească cei  7 ani de la deschiderea centrului comercial din Alba Iulia.

De la ora 18:00, s-a dat startul la “Noaptea Reducerilor”, astfel magazinele au scos la raft cele mai bune oferte. Reducerile aplicate de magazinele din Alba Mall au început de la 20% şi au ajuns chiar şi până la 70%, un adevărat chilipir pentru cei care şi-au dorit branduri de top la preţuri mai mult decât rezonabile.

concert andreea banica alba mall64Peste 2000 de persoane au ales sâmbătă seara să spună „La mulţi ani!” celui mai mare centru comercial din Alba Iulia. Au avut parte de reduceri pentru fiecare buzunar,  iar „cireaşa de pe tort” a fost super show-ul  oferit de Andreea Bănică. Publicul a fost în extaz. Cu mâinile în aer, în special cei mici, au cântat alături de artistă vers cu vers unele piese.  „În lipsa ta”, „Shiny  heart” sau cel mai recent hit „Acelaşi iubit”, au fost doar câteva dintre melodiile interpretate de Andreea Bănică.

„Ultimul an a însemnat o dinamică remarcabilă pentru Alba Mall. Un plus de prospeţime şi de inedit, un suflu nou şi, în acelaşi timp, un nou cinematograf, multiplex, răspunsul imediat la cererea masivă venită din partea clienţilor pasionaţi de film şi care, pânî în acest an, nu aveau foarte multe opţiuni şi, mai mult, erau “obligaţi” să facă 100 de km până la Cluj sau Târgu Mureş pentru un film bun, pentru un hit de box office. Acum, Alba Mall se mândreşte cu COLOURS CINEMA 3D, singurul multiplex din Alba, Hunedoara şi Sibiu, o alegere facilă atât pentru albaiulieni cât şi pentru “vecinii” din judeţ, din Deva sau Sibiu, devoratori de filme noi şi bune. Din această toamnă, un alt brand de top a ales Alba Mall pentru a-şi extinde reţeaua din România: Carrefour a deschis un super market în incinta centrului comercial din Alba Iulia pentru a le completa albaiulienilor, la superlativ, experienţa de shopping total pe care doar în Alba Mall o pot trăi”, a spus Voicu Vuşcan, administratorul Alba Mall.

[nggallery id=2695]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea