FOTO / VIDEO ȘTIREA TA: Se continuă marcarea parcărilor în Alba Iulia. O mâna de pulbere pentru fixare, două…. Ajunge, două….

Se continuă marcarea parcărilor, pe timp de noapte, în municipiul Alba Iulia, cu Bulevardul Revoluției 1989.

Nimic nou până aici. Muncitori, vopsea, șabloane, pulbere pentru fixare… Ei, cu pulberea pentru fixare, este altceva. Vă mai amintiți schița lui I.L. Caragiale, ”O scrisoare pierdută”?

Ia să numărăm noi, nu steagurile lui Ghiță, ca în Caragiale, ci câtă pulbere pentru fixare se ”aruncă”după ce se aplică vopseaua. O mână, două, trei… aruncate ”ca din pod” ar spune bunica. Oare, pulberea, nu trebuie distribuită uniform? Oare, dacă se numește ”pulbere pentru fixare”, rolul ei nu este ”să fixeze” vopseaua? Să facă marcajele mai rezistente în timp? Oare, dacă nu se distribuie suficientă pulbere, vopseaua se ”spală” la prima ploaie? Oare, îi urmărește cineva pe acești muncitori? Deja sunt prea mulți de ”oare”….

Nu ne rămâne decât să sperăm că, onor muncitorii,  nu se vor apuca să numere din 2 în 2…. Sau din 4 în 4…. Sau, să ”uite” să mai numere….

 

Facebook 

1 comentariu

eu 4 septembrie 2018 at 12:33

Astea noi..ok..dar alea vechi,cand au de gand sa le mai revopseasca? Sau sa se puna panouri de avertizare,cu informatiile despre orele de liber de ex?!Vine iarna si sub zapada doar batman si superman o sa vada semnul de parcare rezervata!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...