// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA pe ziarulunirea.ro: Cireș imens smuls din rădăcini, căzut la pământ lângă o parcare de pe strada Arnsberg din Alba Iulia

Un cireș imens, ale cărui rădăcini probabil s-au slăbit, a căzut la pământ în noaptea de miercuri spre joi, chiar lângă o parcare de pe strada Arnsberg din Alba Iulia. Din fericire, nimeni nu a fost rănit,  însă un localnic care și-a parcat mașina în zonă ar putea avea zgâriteturi superficiale pe portbagaj și portiera din față, din cauza crengilor.

Un cetățean ne-a trimis mai multe imagini foto video pe adresa redacției, cu cireșul ieșit din rădăcini. Potrivit acestuia, pomul nu a fost niciodată așa încărcat de cireșe ca anul acesta, iar acest fapt, plus ploile abundente din ultimele ore, ar fi  reprezentat cauza smulgerii acestuia din rădăcini.

Așa după cum se poate observa în imagini, unii localnici au profitat și s-au înfruptat din cireșe, chiar dacă nu sunt foarte coapte.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419