Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO VIDEO, ȘTIREA TA: Două mașini, avariate ușor de un autocamion intrat în parcarea de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

autocamion parcare bulevard alba iulia08Cei care au avut mașinile parcate, luni după-amiaza, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, au stat cu ”sufletul la gură” timp de câteva minute, după ce șoferul unui autocamion a intrat pe bulevard și, în timp ce încerca să înainteze pe drumul mult prea îngust pentru autoutilitare, a agățat două dintre mașinile aflate în spațiile de parcare amenajate.

Un cititor ziarulunirea a trimis pe adresa redacției câteva imagini foto-video, în care se pot observa cele două mașini care au rămas fără farurile de pe dreapta spate după ce au fost lovite de autocamion, dar și agitația pe care a produs-o în rândul șoferilor autocamion parcare bulevard alba iulia03aflați în zonă, care nu mai știau cum să-și mute mașinile în așa fel încât să nu le fie ”atinse„.

La un moment dat, în cea de-a doua filmare se observă cum un alt șofer încearcă să-l dirijeze pentru a-l ajuta să iasă din parcare fără a lovi și alte mașini.

Nu se știe cu exactitate dacă șoferul autocamionului a vrut să descarce marfă la vreun magazin aflat în apropiere , însă cert este că a ieșit cât a putut de repede din parcare fără a opri în vreun loc.

[nggallery id=2554]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea