FOTO/ VIDEO/ ȘTIREA TA: Cartier din Alba Iulia transformat în pistă de raliu, în timpul nopții. Locuitorii se plâng că autoritățile nu-i ajută iar sesizările rămân fără răspuns

Cartierul Recea, din Alba Iulia, este transformat în pistă de raliu de un grup de tineri. Când nu fac ”liniuțe”, aceștia se întâlnesc în parcare și tulbură liniștea locuitorilor până târziu în noapte. Oamenii spun că s-au săturat să fie deranjați și sunt nemulțumiți de lipsa de reacție a autorităților, care par incapabile să rezolve problema.

ELIT

Un cititor al publicației noastre ne-a trimis imagini cu ”distracția” de noapte, spunând că tot cartierul este terorizat de zgomotele făcute de motoarele turate. Se pare că fiecare cursă de acest fel este discutată și analizată apoi într-o parcare, cu muzică dată la maximum, strigăte și claxoane.

Pentru rezolvarea problemei, la începutul lunii martie a fost depusă și o petiție la primărie, în care s-a cerut instalarea unor indicatoare care să interzică parcarea între orele 20.00 – 7.00, cu excepția riveranilor, dar solicitarea a rămas fără răspuns.

Mihail David - 2020

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...