FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Accident în Talciocul din Alba Iulia. O femeie, care stătea pe bancă la o masă, lovită de o mașină. A fost transportată la spital

Un accident ciudat s-a petrecut, duminică dimineața, în Talciocul din Alba Iulia. Din primele date, o femeie de aproximativ 40 de ani a fost transportată la spital, după ce a fost lovită de o mașină.

Imaginea ne-a fost trimisă de un cititor al site-ului. Potrivit acestuia, un pasager bătrân lăsat singur a încercat să pornească mașina fără să se asigure corespunzător și a tamponat o altă mașină, care a rănit-o pe femeia ce stătea pe bancă la o masă, lângă taraba cu mici.

IPJ Alba a confirmat incidentul. Potrivit polițiștilor, femeia a fost transportată la spital. Cel mai probabil, a fost rănită ușor.

Revenim cu amănunte.

________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Pisy 29 aprilie 2018 at 22:38

O tragedie se poate intampla si in piata alimentara improvizats on centru. Martea sunt numai oameni pe sosea pe ambele sensuri. De ce nu se inchide acea strada macar cand este zi de piata martea si sambata sau sa se faca ceva in privinta asta. Pana nu se intampla un incident de genul acesta nu se iau masuri.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...