Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Spectacol liric inedit în Cetatea Alba Carolina – ”Mademoiselle Cantatrice” i-a încântat pe albaiulieni, de la înălțime!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Evenimentul programat să se desfășoare în acest weekend la Alba Iulia, Sărbătoarea Muzicii, a avut un preambul inedit – un concert ”la înălțime”, din toate punctele de vedere – un spectacol liric, având originea în Ile de la Reunion, intitulat „Mademoiselle Cantatrice”.

spectacol cetate006Interpretat de o cântăreață instalată în partea superioară a unei rochii de trei metri înălțime, spectacolul, programat să se desfășoare chiar de Ziua Europeană a Muzicii, a fost un cadou din partea Institutului Cultural Francez Cluj-Napoca, care a încântat asistența și a fost răsplătit cu multe aplauze.

Nu uitați, la sfârșitul acestei săptămâni Alba Iulia devine, pentru trei zile capitala muzicii. Naistul și compozitorul român Gheorghe Zamfir și o cunoscută formație de muzică pop-rock vor concerta la Alba Iulia, în 24 iunie, cu ocazia Festivalului Sărbătoarea Muzicii, iar sâmbătă atenția va fi acaparată de Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori ai lumii. Spectacolul se va încheia duminică cu o superbă gală de operetă.

Programul evenimentului este următorul:

24.06.2016 – ora 20:30 – scenă Piața Cetății – concert-proiect Bere Gratis și Gheorghe Zamfir (RO)
25.06.2016 – ora 20:30 – scenă Piața Cetății – concert Alessandro Safina (IT) și Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu (RO)
26.06.2016 – ora 20:30 – scenă Piața Cetății – spectacol de operetă “Operetta Gala” (RO)

Sărbătoarea Muzicii este un eveniment marca Primăria Alba Iulia. Accesul este gratuit la toate evenimentele.

[nggallery id=2328]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea