Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

FOTO-VIDEO: Spectacol cu dansuri medievale şi flash mob gangnam-style cu „Prietenii Mariei Beatrice”, la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociaţia Non-Guvernamentală Maria Beatrice, din Alba Iulia, a organizat, miercuri, 28 noiembrie 2012 prima ediţie a Olimpiadei „Prietenii Mariei Beatrice”. Evenimentul s-a desfăşurat în Complexul Comercial Alba Mall, începând cu ora 18.30.

Olimpiada „Prietenii Mariei Beatrice” a oferit publicului prezent un frumos spectacol ce a combinat muzica, dansul medieval, dansul clasic şi sportiv,încheiat cu un Flash Mob gangnam-style. Protagoniştii spectacolului au fost elevi ai Colegiului Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan” şi ai  Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Sebastian Onac, preşedintele Ascociaţiei „Maria Beatrice” a declarat că prin acest eveniment s-a vrut o pledoarie pentru sănătate, sport, mişcare şi exerciţiu fizic, în general, şi că au ales acest spaţiu deoarece permite desfăşurarea mai multor genuri de dans, care reprezintă o altă formă de activitate fizică.

Printre cei prezenţi la eveniment s-a aflat Mircea Hava – primarul municipiului Alba Iulia şi Ion Dumitrel –  preşedintele Consiliului Judeţean Alba, cărora, Sebastian Onac a ţinut să le mulţumească public pentru sprijinul acordat în vederea înfiinţării Complexului de Servicii Socio-Medicale Maria Beatrice din Alba Iulia.

La finalul evenimentului a avut loc o „Tombolă a Fructelor”, la care au participat toţi cei prezenţi.

Amintim că, Asociaţia Maria Beatrice a obţinut, în luna mai a anului 2011, din partea Consilului Local al Municipiului Alba Iulia, un spaţiu de 509 mp, în incinta Căminului pentru Persoane Vârstnice, Alba Iulia, situat pe strada Lalelelor nr.60, cu drept de folosinţă pentru 10 ani, spaţiu pe care Asociaţia l-a reabilitat şi dotat inclusiv cu bazin de hidroterapie în suprafaţă de 4,50 m x 3 m şi 3 nivele de adâncime: 60-90-120 cm, pentru diferite categorii de vârstă. De asemenea, la data de 1 ianuarie 2012, prin Hotărârea Consiliului Local Alba Iulia , Asociaţia a încheiat un contract de furnizare de servicii sociale pentru copii din municipiu, contract ce prevede asigurarea serviciilor la standarde de calitate şi finanţarea unui număr de 25 de locuri (711 lei/copil/luna) pentru copii cu afecţiuni neuromotorii şi osteoarticulare.

Acţiunea a fost derulată în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia, în cadrul proiectului „Dezvoltarea instituţională şi a calităţii serviciilor de recuperare-reabilitare, pentru copiii cu afecţiuni neuromotorii şi osteoarticulare, din cadrul “Complexului de Servicii Socio-Medicale Maria Beatrice“ , Alba Iulia, proiect ce se deruleză în perioada 1 august – 15 decembrie 2012.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

http://youtu.be/58sJHprAME0

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea