Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO Soare, zăpadă și schi, la Șureanu. Stațiunea se bucură de turiști în ciuda drumului neasfaltat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pasionații de schi au ales în ultimul weekend din 2015 Domeniul de la Șureanu deși drumul până la pârtie lasă mult de dorit.

Sureanu04Chiar dacă stratul de zăpadă a fost în scădere, la Șureanu s-a putut schia în acest weekend. Stratul existent, de circa 10-15 cm grosime, se prezintă în condiții acceptabile și se poate schia fără mari dificultăți.

Citește și Fierbinţeli în plină iarnă, drumul turiştilor spre Domeniul Schiabil Şureanu trece prin purgatoriul administrativ, legal şi financiar tripartit CJ Alba – investitori – Romsilva!

Potrivit informaţiilor transmise de Serviciul Turism din cadrul CJ Alba, atât la Arieșeni cât și la Șureanu sunt așteptate ninsori în cursul săptămânii viitoare, urmate de o puternică răcire a vremii (până la -17 grade Celsius) în preajma Revelionului.

Inaugurat în 2010, domeniul schiabil din Munţii Şureanu are 10 pârtii, cu grade diferite de dificultate. Sunt două instalaţii de teleschii şi una de telescaun, iar locul este perfect şi pentru fanii snowboard-ului sau ai snowmobilului.

Acces: Sebeș – Șugag – lacul Oașa (DN 67 C), apoi la dreapta spre – mănăstirea Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului – Domeniul Schiabil Șureanu (DJ 704). Distanță față de Sebeș: 82 km, care pot fi parcurși în aproximativ 2 h (fără popasuri).

FOTO, VIDEO – Facebook.com

[nggallery id=1475]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea