Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Satul Ghirbom din județul Alba, MĂTURAT DE APE: Viitura a distrus curțile și casele oamenilor

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO VIDEO| Satul Ghirbom din județul Alba, MĂTURAT DE APE: Viitura a distrus curțile și casele oamenilor

În seara aceasta, localitatea Ghirbom a fost lovită de o serie de inundații devastatoare, transformând străzile în adevărate râuri și punând la grea încercare comunitatea locală. Această catastrofă naturală a adus distrugeri materiale semnificative și a pus în pericol viețile locuitorilor. Oamenii s-au mobilizat pentru a face față acestei situații de urgență și pentru a-și ajuta semenii într-un moment de grea încercare.

Inundațiile au fost declanșate de o ploaie torențială care s-a abătut asupra Ghirbomului în scursul acestei seri. Apele au crescut rapid, depășind cu mult nivelurile normale și inundând rapid străzile, casele și proprietățile. În câteva ore, localitatea s-a transformat într-un adevărat dezastru.

Populația locală a fost luată prin surprindere de puterea și rapiditatea inundațiilor. Mulți locuitori au fost blocați în casele lor sau prinși pe străzi, în timp ce apele tumultuoase avansau cu furie. Mulți oameni au pierdut toate bunurile lor materiale, în timp ce alții au reușit cu greu să se salveze.

În fața acestei tragedii, comunitatea locală din Ghirbom a dat dovadă de solidaritate și curaj. Oamenii au ieșit în ajutorul celor afectați, oferindu-le adăpost, hrană și sprijin emoțional. Voluntarii s-au organizat rapid, formând echipe de intervenție pentru a evacua persoanele aflate în pericol și a împiedica răspândirea inundațiilor.

Casele au fost grav avariate sau distruse complet, iar infrastructura locală a fost afectată în mod semnificativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor Vineri, 17 mai 2024,  între orele 09:30 – 10:30, angajații din ARHIVELE NAȚIONALE – SERVICIUL JUDEȚEAN ALBA au decis să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu publicul. Angajații din Arhivele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea