FOTO-VIDEO: S-a deschis un magazin PROFI, la Teiuș. Cetățenii au acum o nouă locație pentru cumpărături, în centrul orașului

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

profi teius02La Teiuș a fost inaugurat joi, 25 august, primul magazin Profi din oraș. Unitatea este amplasată în centrul orașului, pe str. Clujului, nr. 78 C, în apropiere de primărie, iar potrivit reprezentanților companiei va funcționa în format standard. Odată cu deschiderea magazinului, s-au creat aproximativ 20 de noi locuri de muncă, la nivel local.

Așa cum știți, orașul Teiuș este un oraș în expansiune, un oraș în dezvoltare, un oraș care nu și-a spus ultimul cuvânt în tot ceea ce privește civilizația și condițiile de viață pentru cetățeni. Mai avem încă multe de făcut, dar faptul că ne aflăm pe drumul cel bun asta ne face să avem încredere în rezultatul final. Apariția unui nou jucător comercial important în orașul nostru, de talia lanțului de magazine Profi, nu poate decât să aducă un plus valoare vieții noastre cotidiene…

USR - Alegeri parlamentare 2020

Este vremea ca și la Teiuș să se petreacă un comerț de calitate, este vremea să beneficiem de toate condițiile unui oraș civilizat. Salut încă o dată, pe această cale, apariția acestui magazin”,  a declarat primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Prin inaugurarea magazinului din Teiuș, situat pe str. Clujului, nr. 78C, de astăzi judetul Alba ajunge să beneficieze de avantajele aduse de 12 magazine în 10 localități: Abrud, Aiud, Alba Iulia, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Săsciori, Zlatna și Teiuș.

Rețeaua Profi este prezentă în 178 de localități din toate județele țării.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

6 Comentarii

axinteaceasta 25 august 2016 at 21:40

…nu sunt invidios, sovin, sau frustrat, dar nu inteleg abureala si binecuvintarea preotulului data, absolut de fiecare data la astfel de ghidusenii… la deschiderea de magazine al altora,…avem crestere economica, iar oamenii saracesc,… crestere economica pe banii si in interesul altora, …este bine si asa, adica un altfel de bine,…no!..apoi , dati buluc,mergeti in graba la cumparaturi, …sunteti asteptati pe banii dumneavoastra,…caci noi vinzatorii om avea grija sa-i mutam de la voi,…

dolfi 25 august 2016 at 22:23

culmea… patronii lantului de magazine sunt.. de alta religie… deci eretici conform cutumelor ortodoxe

dudake 26 august 2016 at 8:48

Exact asta lipsea in centrul Teiusului, si asa sufocat de un trafic bara la bara care face traversarea orasului incredibil de agasanta, din cauza a 3 treceri de pietoni centrale si inca 3 drumuri laterale; oare o locatie mai putin centrala nu se putea gasi? Cand vor invata edilii ca astfel de centre comerciale se amplaseaza periferic, si nu la artera europeana care-ti traverseaza orasul? Noroc ca, cu chiu cu vai, se face autostrada si se mai subtiaza traficul. Ca altfel…

Lulu hunolulu 26 august 2016 at 9:50

In Romania e plin de magazine si lanturi Profi,dar cu banii stau mai rau majoritatea romanilor,care se cam uita la produse si nu le pot cumpara ! Locuri de munca trebuie si salarii ca-n VEST,caci bancile si-au dublat veniturile de pe spatele romanilor….si PREOTUL CE-A CAUTAT ACOLO,CA NU E BISERICA ?SA MEARGA LA ZILELE TEIUSULUI sa cante cu Alex Velea…..!!!!

popa 27 august 2016 at 0:29

Ce bine era pe vremuri cand doar dorel era jupin.Ce urit din partea oficialitatilor ca ati permis sa ajunga inca un magazin in Teius…..

Dan 27 august 2016 at 21:12

La Profi sunt cele mai mari preturi, degeaba s-a deschis unul la Teius ca orasul e destul de sarac. Un mare dezavantaj este ca la Teius se circula bara la bara avand legatura cu magazinele recent deschise chiar pe singurul drum national si nu la periferie…..

Comentariile sunt oprite