Rămâi conectat

Economie

FOTO-VIDEO| S-a deschis Școala de Vară „Amicii” la Mercur City Center din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Părinții care nu au cu cine să își lase copii pe perioada verii, sau pur și simplu vor să îi implice în diverse activități recreative și dezvoltare personală, vor avea la dispoziție o nouă locație în Alba Iulia. Este vorba de Școala de Vară „Amicii”, inaugurată astăzi, 15 iunie 2021, în incinta noului mall din Alba Iulia, Mercur City Center, la etajul 2.

Într-un spațiu generos, de aproximativ 300 mp, Școala de Vară pentru copii propune un program educațional ce include joacă și voie bună, ateliere de creație, ore de engleză și germană, dar și excursii în împrejurimi. De asemenea, respectând cu strictețe normele de igienă, “ Amicii” asigura și mâncare copiilor.

YouTube video

În timpul anului școlar, locația se transformă în ‘‘After School”, iar în ce privește oferta se pot organiza și petreceri pentru cei mici, cu decorațîi speciale și aimentatie sănătoasă.

Din punctul nostru de vedere, o astfel de locație este necesară în orașul nostru, cererea fiind mare. Va invităm să va faceți o părere și să aflați mai multe despre ce oferă chiar la față locului.

[nggallery id=8175]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Datoria externă a României a EXPLODAT în luna ianuarie 2024: A crescut cu 4,314 miliarde euro

Unirea Ziarul

Publicat

în

Datoria externă a României a EXPLODAT în luna ianuarie 2024: A crescut cu 4,314 miliarde euro Datoria externă totală a crescut, în ianuarie 2024, cu 4,314 miliarde euro, până la 173,126 miliarde euro, iar deficitul de cont curent s-a majorat cu 78,7%, la 1,358 miliarde euro, informează vineri Banca Naţională a României printr-un comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea