FOTO, VIDEO. S-a deschis Parcul sărbătorilor de iarnă, la Alba Iulia: Patinoar, căsuțe ca-n povești, cupolă de lumini, brad artificial și colinde

În Piața Cetății din Alba Iulia s-a deschis, miercuri seara, Parcul sărbătorilor de iarnă, aici fiind amenajate mai multe căsuțe, un patinoar, o scenă pe care artiști și tineri cântă colinde și un brad artificial. Toate acestea sunt acoperite de o cupolă imensă de lumini.

Autoritățile au început amenajarea Parcului sărbătorilor de iarnă de aproape o lună, acesta fiind inaugurat miercuri seara în prezența mai multor tineri, copii și a oficialităților locale. Cu această ocazie au avut loc concerte de colinde și s-a deschis patinoarul. Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava și zeci de copii au numărat descrescător, iar apoi miile de luminițe s-au aprins.

ELIT

Principala schimbare față de anii trecuți a Parcului este cupola de lumini, care în această iarnă se întinde pe o suprafață mult mai vastă, de 2.800 de metri pătrați. 

De la căsuțele de lemn, ce creează o atmosferă de poveste, se poate comercializa vin fier, produse hand-made, clătite, ciocolată de casă, obiecte cu identitatea vizuală a municipiului Alba Iulia ce pot fi oferite cadou, respectiv produse de artizanat. Lângă ele se află linghispir pentru copii, iar în partea opusă o mică iesle.

Și în acest an a fost amenajat un patinoar artificial de dimensiuni medii, iar o prețul pentru o oră este de 5 lei, acesta fiind deschis zilnic între orele 10.00 și 22.00.

Parcul sărbătorilor de iarnă va funcționa în perioada decembrie 2017 – februarie 2018.

În acest an, pentru iluminat și împodobirea întregului oraș cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria Alba Iulia a avut un buget de 300.000 de euro.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

drag de apuseni 6 decembrie 2017 at 19:17

Un brad urat cu spume ,o mizerie chicioasa.Centrul orasului ramane si acumnedecoratmel nu face parte din oras? Ffolositi aceeasi aroganta ca si de ziua nationala? IN parc sta dela vantul cel mare otabla atarnata intr-un copac, au fost si au taiat copacul de langa m au vazut tabla si nu au luat-o,au pus drapele ,au luat drapelele jos si tot acolo este tabla.Pentru asta da primaria Premii cat o garsoniera?Cine se ocupa de spatiile verzi?

Dorel 6 decembrie 2017 at 21:39

Brad cu mocheta? Multumim din inima partidului (PDL).

#DEMOCRATIEINCOLONIE 6 decembrie 2017 at 21:55

Mi se pare mie sau albaiulienii nu mai pun botul la „sarbatorile de iarna” pedeliste organizate de jupan havescu ? Cel putin din poze asa reiese. In alti ani era plin de lume si acum vad numai mebrii de partid pe acolo.

Alei Unduioase 6 decembrie 2017 at 22:52

„se poate comercializa vin fier” BETON

„Lângă ele se află linghispir” LING….

„În acest an, pentru iluminat și împodobirea întregului oraș cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria Alba Iulia a avut un buget de 300.000 de euro.” Pentru 1 Decembrie jupanul a avut de dat doar oua…

#dnasavinasateia 6 decembrie 2017 at 23:27

Ha ha ha… a ajuns sa caute marele primar, care se credea „vesnic ca cetatea” sa gaseasca un copil in parc caruia sa-i poate da o bombonica din cos, insa stupoare… si ala era al unui membru de partid. Se pare ca nu mai este nimeni interesat de scamatoriile acestui bunicutz depasit de vremurile in care traieste.

CIUFU 7 decembrie 2017 at 1:01

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, MEMBRII DE PARTID AU STEAUA PE FRUNTE DE II CUNOSTI? ORI SI TU ESTI DAR ALTA CULOARE?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...