Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Royal Crown Trophy 2017: Cei mai frumoşi câini, în competiţie internaţională în Cetatea Alba Carolina. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Cetatea Alba Carolina a început sâmbătă, expoziția chinologică Royal Crown Trophy 2017, un eveniment dedicat proprietarilor câinilor de rasă, dar şi iubitorilor de animale. Cei mai frumoşi câini pot fi admiraţi, timp de două zile, pe Latura de Nord a Cetății Alba Carolina, Piața Toboșaului (în zona spațiilor RYMA), cu începere de la ora 10, în ambele zile. Dincolo de competiție, expoziția de la Alba Iulia oferă o vastă experiență de shopping și consultanță specializate, tuturor iubitorilor de câini. Manifestarea cuprinde, pe lângă expoziţia naţională şi internaţională de patrupede şi un târg de adopţii căţei.

Expoziția Chinologică Internațională de la Alba Iulia ajunsă la cea de-a 8-a ediție, celebrează câinii și calitatile lor, fiind unul dintre singurele evenimente de gen din Romania care ofera participantilor posibilitatea de a-și evalua cei mai buni prieteni simultan, în trei expoziții cu titluri naționale și internaționale. În urma competițiilor, exemplarele canine pot obține Certificatul de Aptitudini pentru Campionat (C.A.C.) acordat de Asociația Chinologică Română și Certificatul de Aptitudini pentru Campionat Internațional de Frumusețe(C.A.C.I.B.) oferit de Federația Chinologică Internațională. Fiecare concurs se va finaliza cu o gală a celor mai bune exemplare din acea zi – Best In Show. Sâmbătă, finala va începere la ora 20:00, iar duminică la ora 14:00.

În fiecare din competiții sunt înregistrate aproximativ 350 de exemplare cumulând un portofoliu de 105 rase care vor intra în arenă. Practic, la Alba Iulia sunt câini din 16 țări: Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina, Ungaria, Germania, Slovacia, Austria, Grecia, Danemarca, Bulgaria, Croatia, Cehia, Bulgaria, Slovenia și desigur România.

Unii dintre cei mai prestigiosi experți și specialiști internaționali vor analiza și evalua corectitudina tipologică a câinilor din expoziție. Arbitri chinologi internaționali din: Rusia – dr. Eugene Yerusalimsky, Elveția – Barbara Mueller, Finlanda – Marja Talvitie, Italia – Francesco Cochetti, Bulgaria – Galyah Litova, România – Călin Simu.

Începând din anul 2015 expoziția chinologică internațională de la Alba Iulia a primit numele de Royal Crwon Trophy (Trofeul Coroanei Regale) și este singura manifestare de acest gen aflată sub Înalt Patronaj Regal al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României.

Programul expoziției:

Sâmbătă, 29 iulie

Ora 10.00 CAC – Deschiderea expoziţiei şi arbitraje la ring

Ora 17.00 CACIB – Deschiderea expoziției şi arbitraje la ring

Ora 20.00 Best in Show

Junior Best in Show şi Besti in Show CAC

Duminică, 30 iulie

Ora 10.00 Deschiderea expoziției şi arbitraje la ring (CACIB)

Ora 14.00 Best in Show şi Supreme Best in Show

[nggallery id=4383]

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea