Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Rowmania 2023, la Alba Iulia: „Dragonii Cetății”, CÂȘTIGĂTORII ediției din acest an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rowmania 2023, la Alba Iulia: „Dragonii Cetății”, CÂȘTIGĂTORII ediției din acest an

Astăzi, pe data de 5 august 2023, zona podului peste Mureș a devenit gazda unei noi ediții a spectaculosului concurs de vâslit „Rowmania”, atrăgând atenția tuturor iubitorilor de sport în aer liber.

Marii câștigători ai competiției au fost membrii echipei „Dragonii”, cu un timp final de 0:47. Aceștia au fost felicitați de primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul, organizat de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, în colaborare cu Primăria Municipiului Alba și Club Sportiv Municipal Alba, a promis o zi de neuitat pentru toți participanții și spectactorii prezenți. Indiferent de vârstă, nivelul de pregătire fizică sau experiența în vâslit, toți au fost invitați să se înscrie și să trăiască o experiență plină de adrenalină în competiția de vâslit viteză, desfășurată în canotci de 10+1 locuri.

Pentru cei mai puțin dornici de a concura, evenimentul a oferit și opțiunea de a asista din postura de spectatori, având posibilitatea să admire îndemânarea și determinarea participanților în timpul concursului.

YouTube video

Printre activitățile pregătite pentru cei mici s-au numărat și ateliere interactive, cu accent pe construcția de bărci, pentru a le stârni interesul pentru lumea fascinantă a sporturilor nautice.

Programul zilei a fost intens și a oferit momente de neratat pentru toți participanții și privitorii:

09:30 – 11:45 – Înscrierea participanților și pregătirea ambarcațiunilor pentru echipe
11:45 – 12:00 – Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instruirea participanților)
12:00 – 14:00 – Concursul de canotcă s-a desfășurat pe serii, semifinale și finală
14:00 – 14:30 – Festivitatea de premiere a concursului de canotcă, momentul așteptat al zilei

Evenimentul „Rowmania” a fost mai mult decât o simplă competiție sportivă. A fost înființat de legendarul Ivan Patzaichin cu aproape 10 ani în urmă și a făcut parte acum dintr-un program extins denumit „Apele Unite ale României,” care și-a propus să readucă oamenii mai aproape de natură, să promoveze patrimoniul hidrografic al țării și să stimuleze practicarea vâslitului ca formă de recreere.

Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, alături de partenerii săi, și-a propus să implice comunitățile locale în protejarea și descoperirea apelor care le înconjoară, precum și să contribuie la dezvoltarea peisajului urban riveran prin programe de educație, consultare publică și facilitarea accesului la apă.

Pentru participanți și spectatorii prezenți, acesta a fost momentul ideal de a-și încărca bateriile cu energie pozitivă, de a se bucura de natură și de a experimenta împreună spiritul competiției și bucuria de a vâsli pe apele Mureșului.

Intrarea la eveniment a fost liberă, iar înscrierile pentru concurs s-au făcut pe loc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord Accidentul de miercuri seara, petrecut în Alba Iulia, a fost filmat cu o cameră de bord de un alt participant la trafic. Impactul dintre cele două mașini a dus la rănirea a trei persoane, 2 adulți și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea