Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| RECOMPENSĂ inedită în ALBA pentru găsirea unui cățel pierdut: BANI și 5 masaje gratuite, din partea unei tinere

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

RECOMPENSĂ inedită în ALBA pentru găsirea unui cățel pierdut: BANI și 5 masaje gratuite, din partea unei tinere

O tânără din Alba, aflată în căutarea cățelului său care este pierdut de două săptămâni, este dispusă să ofere o recompensă deosebită pentru oricine îl va găsi.

Contactată de ziarulunirea.ro, Roxana, care deține un cabinet de masaj în Alba Iulia, a transmis că dorește să recompenseze salvatorul lui „Codiță” cu suma de 100 de euro și 5 masaje terapeutice gratuite.

„Cățelușul meu a fugit de acasă în data de 5 ianuarie și nu s-a mai întors! Îl vreau cu orice preț înapoi, e parte din sufletul meu!

Presupun a fi undeva pe raza orașului Teiuș sau chiar satele alăturate!

E un metiș de teckel, are 4 ani jumătate și cel mai distinctiv semn e faptul că nu are coadă, apoi pe lăbuțele din față are doua pete albe ca și ciorăpeii.
Răspunde la numele Codiță/Șurubel și e destul de prietenos dacă știi cum să-l iei, doar că încă se crede adolescent și mă bagă în boală.
OFER RECOMPENSĂ!!!! Orice detaliu m-ar ajuta cu privire la el!”, a scris Roxana într-o postare publicată în mediul online.
Persoanele care cunosc detalii care ar putea duce la recuperarea cățelului pierdut pot suna la numărul de telefon 0749 371 676.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea