Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Punct de vaccinare anti-COVID, deschis ASTĂZI, pe Bulevardul Transilvaniei, din Alba Iulia. Ce seruri se vor folosi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un punct de vaccinare anti-COVID a fost deschis în această dimineață, în capătul Bulevardului Transilvaniei, din Alba Iulia.

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de DSP Alba, azi toață ziua până deseară la ora 20:00, trecătorii se pot opri pentru a primi vaccinul anti-COVID de tip Pfizer sau Johnson&Johnson (o singură doză).

Punctul de vaccinare va fi mutat în zilele următoare și în alte zone aglomerate din Alba Iulia.

De asemenea, tot începând de astăzi, copiii care au împlinit 12 ani se pot vaccina împotriva noului coronavirus, anunță Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

YouTube video

Platforma de programare a fost modificată astfel încât ei să poată fi programaţi prin contul părinţilor. Copiii vor fi vaccinaţi cu serul Pfizer, după aceeaşi schemă ca şi la adulţi.

La rândul său, Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, a declarat următoarele: „Astăzi, caravana vaccinării a ajuns în Municipiul Alba Iulia, după ce s-a întors din zona de munte și a fost amplasată în zona Bulevardului Transilvaniei, zona fostului Cinema Dacia.

Astfel, serul pe care îl vom folosi pentru imunizare va fi Pfizer și Johnson&Johnson și doritorii sunt așteptați la caravană pentru a se imuniza.

Deși Alba Iulia are un procent relativ mare de persoane vaccinate anti-Covid, continuăm acțiunile. În zilele următoare, caravana va fi amplasată în diverse zone aglomerate din Municipiu.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea