Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Primele momente după accidentul GRAV din Lancrăm, unde un tânăr de 19 ani a „zburat” cu BMW-ul în acoperișul unei case

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO VIDEO| Primele momente după accidentul GRAV din Lancrăm, unde un tânăr de 19 ani a „zburat” cu BMW-ul în acoperișul unei case

Un accident rutier grav a avut loc chiar în prima zi a Anului Nou, la 1 ianuarie, în localitatea Lancrăm, unde un tânăr șofer a zburat cu autoturismul marca BMW în acoperișul unei case.

Recent, au apărut mai multe videoclipuri în mediul online, în care sunt prezentate primele momente de după producerea incidentului.

La data de 01 ianuarie 2023, în jurul orei 22,00, polițiștii din Sebeș au intervenit pe DN 1 (E81), Sebeș-Alba Iulia, în zona localității Lancrăm, unde a fost sesizată producerea unui accident rutier.

YouTube video

Din primele cercetări, a rezultat că un tânăr de 19 ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, tânărul de 19 ani și trei minori au suferit leziuni corporale, fiind transportați la spital, pentru investigații medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Totodată, Secția de pompieri Sebeș a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerarea în cadrul accidentului rutier, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare și două echipaje pentru primă intervenție și acțiune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea