Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Primarul Mircea Hava, însoțit la vot de soție, copii și nepoți: Așteptările sunt pe măsura faptelor. Voi câștiga

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a venit la vot, duminică, însoțit de o parte din familie, el precizând, după ce a ieșit de la urne, că ”așteptările sunt pe măsura faptelor” și că va câștiga.

Hava1

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, care își încheie al cincilea mandat consecutiv, a afirmat că a votat pentru ”generația tânără”, arătând că a venit la vot împreună cu copiii și nepoții.

”Ați văzut că am venit împreună cu generația tânără, gândurile mele sunt înspre ei. Pentru ei am votat, ei înseamnă viitorul și ei trebuie să crească mai bine decât noi (…) Așteptările de la Alba Iulia sunt pe măsura faptelor. Sunt foarte multe fapte și rezultatele vor fi pe măsură. Voi câștiga”, a spus Hava.

Hava2

Acesta a admis că liberalii vor avea ”unele probleme în anumite localități”, unde ”partidul nu a fost hotărât cu cine să meargă în față”.

”Scorul PNL la nivel național va fi bun. Cred că vom avea unele probleme în anumite localități și în special datorită faptului că partidul nu a fost hotărât cu cine să meargă în față. Sunt tot timpul aceste discuții. Toată lumea se consideră mai bună decât toată lumea și în momentul acesta, e o chestiune de delicatețe, e greu să-i spui du-te acasă pentru că nu poți să scoți un scor bun și nici măcar nu ești echipat din toate punctele de vedere pentru a fi primar”, a spus Hava.

Întrebat dacă se referă la București, Mircea Hava a răspuns afirmativ.

”Da, mă refer la București, nu cred că trebuie să facem acum o analiză. Ceea ce mă doare, mă deranjează, candidatul nostru este un om foarte bun și s-a văzut, însă prea puțin”, a continuat Hava.

Președintele PNL Alba a adăugat, răspunzând altei întrebări, că nu se teme de fraudă la aceste alegeri deoarece sistemul este ”foarte bine pus la punct”.

”Nu îmi este teamă decât de Dumnezeu și de soartă, în rest nu are de ce să-mi fie teamă. Nu mi-e teamă nici noaptea când mă duc pe strada, nu mi-e teamă de fraudări, este cel mai safe mod de a se vota acum și nu cred că cineva va face, va avea curajul să fure voturi pentru că ați văzut ce s-a întâmplat. Sunt oameni care sunt în pușcărie, sunt oameni care sunt cu pușcăria suspendată, sunt oameni cu probleme pentru că au îndemnat la furtul votului, pentru că au furat voturi, deci nu mi-e teamă de așa ceva. Sistemul, din câte știu, este foarte, foarte bine pus la punct. Nu cred că cineva va avea curajul”, a spus Hava.

Edilul a votat la ora 10.30 la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

[nggallery id=2236]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea