Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO/ VIDEO: PNL Alba a depus candidaturile pentru alegerile din 11 decembrie – ”Vom obține cel puțin trei deputați și un senator”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidații PNL Alba la alegerile parlamentare din decembrie s-au prezentat, miercuri, cu dosarele la Biroul Electoral Județean. Listele sunt deschise de Florin Roman, pentru Camera Deputaților și Alexandru Pereș, pentru Senat. Liberalii sunt convinși că vor câștiga din nou scrutinul, la nivelul județului, și vor trimite în Parlament ”cel puțin trei deputați și un senator”.

”Vom câștiga, ca de fiecare dată alegerile în județul Alba. vom fi prima Organizație PNL din România, aa cum ne-am propus în vară. Suntem partidul cel mai bine organizat. Avem o listă care îmbină experiența cu noutatea, cu tinerețea. Îmi cunosc colegii, cunosc ce am făcut în județul Alba și am convingerea că vom obține cel puțin trei deputați și un senator la alegerile din 11 decembrie, iar din 12 va trebui să ne gândim foarte serios la formarea noului Guvern”, a declarat Florin Roman.

YouTube video

Vicepreședintele PNL Alba a mai declarat că în privința listelor nu au fost modificări importante ”pe ultima sută de metri”, ci doar mici schimbări ale unor membri care, neaflându-se pe primele locuri, în urma votului intern, au preferat să se retragă. Este vorba despre actualul primar din Zlatna, Silviu Ponoran și avocatul Cornel Berindei care s-au retras de pe listele de la Senat. Ei au fost înlocuiți cu consilierii județeni Dumitru Fulea (locul 2) și Simone Albani Rocchetti (locul 3).

Ion Dumitrel, președintele CJ Alba este optimist în privința rezultatelor alegerilor: ”Așa am fost tot timpul și s-a întâmplat să obținem ce ne-am dorit. Până la urmă nu este o întâmplare, oamenii cred că apreciază i ce oferim ca și candidați și ne judecă după tot ce am făcut ca partid în județ. Sunt convins că și de data aceasta vor fi alături de noi și de candidații PNL”.

YouTube video

Actualul primar al comunei Horea, Corneliu Olar, va candida de această dată pentru întreg județul și promite să fie un parlamentar vocal și să-și pună experiența acumulată, atât în mandatul de deputat pe care l-a deținut, cât și în timpul administrării comunei natale, în slujba locuitorilor din Alba. El a mai declarat că are pregătit deja un candidat care să-i preia funcția de primar, acesta fiind Marin Nicola, actualul viceprimar al comunei.

YouTube video

Alexandru Pereș, care candidează pentru al patrulea mandat de senator și al șaselea mandat de parlamentar (a fost și deputat timp de două legislaturi) este convins că la nivel județean s-a format o echipă redutabilă care va câștiga fără probleme alegerile parlamentare din județ.

YouTube video

Consilierul local județean Claudiu Răcuci este considerat candidat-surpriză, plasat pe un loc foarte bun pe lista de la Camera Deputaților. El a declarat că a obținut acest rezultat bun în interiorul partidului datorită rezultatelor pe care le-a obținut de-a lungul celor 16 ani de când face politică.

YouTube video

Listele candidaţilor PNL Alba depuse la Biroul Electoral Județean sunt:

Senat

  1. Alexandru Pereş
  2. Dumitru Fulea
  3. Simone Albani Rochetti
  4. Carmen Liliana Stoica

Camera Deputaţilor

  1. Florin Roman
  2. Corneliu Olar
  3. Claudiu Vasile Răcuci
  4. Sorin Bumb
  5. Gabriel Pleşa
  6. Elena Ignat
  7. Emil Muntean

[nggallery id=2880]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea