Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Persoane din Ocna Mureș și Turda, bănuite de contrabandă cu țigări, aduse la sediul IPJ Alba pentru audieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această dimineaţă, poliţiştii  din Alba efectuează 12 percheziţii la persoane bănuite de contrabandă şi deţinere ilegală de ţigarete, prin care ar fi cauzat un prejudiciu de aproape 17.000 de lei. Vor fi puse în executare 7 mandate de aducere.

contrabandisti20

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE: Cinci persoane bănuite de contrabandă cu țigări, două femei și trei bărbați, din Ocna Mureș și Turda, au fost aduse, la ora 10, la sediul IPJ Alba pentru audieri. Potrivit polițiștilor, aceștia aduceau țigările din Ucraina și alte țări și le vindeau în piețe și târguri.

La data de 7 iulie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba efectuează 12 percheziţii în judeţele Alba (5) şi Cluj (7), la domiciliile unor persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu tutun.

Din cercetări a reieşit că, începând cu septembrie 2015, 5 bărbaţi şi 2 femei, cu vârste cuprinse între 29 şi 63 de ani, din judeţele Alba şi Cluj, ar fi colectat, deţinut, transportat, depozitat şi comercializat ţigarete de contrabandă. Bunurile accizabile ar fi fost valorificate pe raza judeţelor Alba şi Cluj, de la domiciliile celor în cauză şi prin intermediul unor firme controlate de aceştia, precum şi în  pieţe şi târguri.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 17.000 de lei.

Poliţiştii vor pune în executare 7 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal a peste 10.000 de ţigarete.

La acţiune participă şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

[nggallery id=2399]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea