Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| PERCHEZIȚII în Alba și Sibiu, la ȘASE tineri bănuiți de furtul unor catalizatoare. TREI persoane au fost reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO VIDEO| PERCHEZIȚII în Alba și Sibiu, la ȘASE tineri bănuiți de furtul unor catalizatoare. TREI persoane au fost reținute

Șase percheziții au fost efectuate de către polițiștii din Alba și Sibiu, la tineri bănuiți că ar fi sustras mai multe catalizatoare de pe autoturisme parcate în mai multe localități din județul Alba. La locuințele percheziționate au fost descoperite o parte dintre piesele furate, dar și unelte folosite în activitatea infracțională.

La data de 16 septembrie 2021, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au identificat 6 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, doi din comuna Gârbova, județul Alba și 4 din Miercurea Sibiului, județul Sibiu, ca persoane bănuite de săvârșirea, în perioada mai – septembrie, a mai multor infracțiuni de furt de catalizatoare, de la 9 autovehicule parcate pe raza comunelor Doștat, Daia Română,Câlnic și Gârbova, județul Alba.

Pentru documentarea activității lor infracționale, ieri, 16 septembrie 2021, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, polițiștii au efectuat 6 percheziții, ocazie cu care au identificat și ridicat mai multe piese auto precum și unelte care ar fi fost folosite în activitatea infracțională.

YouTube video

Față de doi tineri, de 25 și 26 de ani, din comuna Gârbova, județul Alba și față de unul de 19 ani, din Miercurea Sibiului, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru furt calificat, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii din Sebeș au fost sprijiniți de polițiștii Serviciilor pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Alba și Sibiu precum și de polițiști din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea