Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| PERCHEZIȚII ale polițiștilor din Sebeș, la Sibiu: 4 persoane, REȚINUTE pentru furt de combustibil. Ce au găsit oamenii legii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| PERCHEZIȚII ale polițiștilor din Sebeș, la Sibiu: 4 persoane, REȚINUTE pentru furt de combustibil. Ce au găsit oamenii legii

Polițiștii din Sebeș au reținut 4 persoane din Sibiu bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt de combustibil, din rezervoarele unor camioane parcate pe raza municipiului. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliilor acestora, polițiștii au ridicat bunuri susceptibile a proveni din infracțiuni, două arme cu aer comprimat, deținute ilegal, plicuri cu substanțe susceptibile a fi droguri precum și alte bunuri.

La data de 2 martie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiză a Informației din cadrul Poliției Române, au efectuat 3 percheziții, toate în municipiul Sibiu, în scopul documentării activității infracționale a 4 persoane bănuite de furt de combustibil din rezervoarele unor camioane parcate pe raza municipiului Sebeș.

YouTube video

Din cercetări a rezultat că, în perioada noiembrie 2022 – ianuarie 2023, 4 tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, din municipiul Sibiu, ar fi sustras 1.200 de litri de motorină din rezervoarele a 16 camioane parcate în curțile unor societăți comerciale din Sebeș sau în parcări publice de pe raza municipiului.

Ulterior, ar fi vândut combustibilul sustras sau l-ar fi folosit pentru alimentarea autoturismelor personale.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat două arme neletale, cu aer comprimat, deținute ilegal, mai multe plicuri cu substanțe susceptibile a fi droguri, precum și bunuri care sunt susceptibile a proveni din furturi sau în legătură cu care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infarcțională.

Toate cele 4 persoane vizate de anchetă au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Sebeș, pentru audieri, iar ulterior, față de acestea a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 3 martie, vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

La acțiune, polițiștii din Sebeș au fost sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba precum și de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Îngăduință judecătorească. Închisoare cu suspendare pentru un accident mortal sub influența alcoolului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Îngăduință judecătorească. Închisoare cu suspendare pentru un accident mortal sub influența alcoolului Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Sebeș, care a provocat un accident mortal pe DN1, în zona localității Câlnic, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a scăpat doar cu închisoare cu suspendare. La data la care a avut loc accidentul, nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea