FOTO VIDEO| ,,Pentru binele vostru muncim și zi și noapte”! Acțiuni de control ale Poliției Locale din Alba Iulia, pentru siguranța cetățenilor în pandemie

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Polițiștii locali ai Municipiului Alba Iulia au organizat în cursul zilei de astăzi, miercuri, 18 noiembrie 2020, o serie de controale în mijloacele de transport în comun ale orașului, pentru a conștientiza populația asupra importanței respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Covid-19.

,,Orice problemă aveți, de răspândirea Covid-19, vă rog frumos să luați legătura cu noi, indiferent de situația în care sunțeți.

USR - Alegeri parlamentare 2020

0258989, este numărul de la Dispecerat de la Poliția Locală.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Domnii care conduc aceste mijloace de transport în comun, nu au voie să funcționeze decât la jumătate din capacitatea maximă. Dacă dânșii vă spun frumos să așteptați un alt autobuz, aș avea rugămintea și la dumneavoastră să faceți acest lucru, ca să nu ne puneți într-o ipostază în care să ne sune pe noi și să întârziem orele de funcționare.

Trebuie să avem de la fiecare înțelegere, pentru că sunt niște vremuri grele, în care doar împreună putem să depășim lucrurile astea.

Și noi muncim și noi avem colegi infectați, pentru binele vostru muncim și zi și noapte în frig și în ploaie. Vă doresc o zi bună și multă sănătate,”, a fost îndemnul polițiștilor locali în cadrul acestei acțiuni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419