Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| ,,Pentru binele vostru muncim și zi și noapte”! Acțiuni de control ale Poliției Locale din Alba Iulia, pentru siguranța cetățenilor în pandemie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii locali ai Municipiului Alba Iulia au organizat în cursul zilei de astăzi, miercuri, 18 noiembrie 2020, o serie de controale în mijloacele de transport în comun ale orașului, pentru a conștientiza populația asupra importanței respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Covid-19.

,,Orice problemă aveți, de răspândirea Covid-19, vă rog frumos să luați legătura cu noi, indiferent de situația în care sunțeți.

0258989, este numărul de la Dispecerat de la Poliția Locală.

Domnii care conduc aceste mijloace de transport în comun, nu au voie să funcționeze decât la jumătate din capacitatea maximă. Dacă dânșii vă spun frumos să așteptați un alt autobuz, aș avea rugămintea și la dumneavoastră să faceți acest lucru, ca să nu ne puneți într-o ipostază în care să ne sune pe noi și să întârziem orele de funcționare.

YouTube video

Trebuie să avem de la fiecare înțelegere, pentru că sunt niște vremuri grele, în care doar împreună putem să depășim lucrurile astea.

Și noi muncim și noi avem colegi infectați, pentru binele vostru muncim și zi și noapte în frig și în ploaie. Vă doresc o zi bună și multă sănătate,”, a fost îndemnul polițiștilor locali în cadrul acestei acțiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea