Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Pensiune cu șarm venețian, mobilier vintage și bucătărie mediteraneană, la Alba Iulia. Patron: Oferim calitate la un preț rezonabil

Ziarul Unirea

Publicat

în

Omul de afaceri Gruia Bumbu a amenajat, într-o clădire din Alba Iulia, unde nu se mai desfășura nicio activitate, o pensiune de trei margarete, menținând un farmec occidental, după ce a văzut un hotel boutique din Veneția, Italia, care l-a impresionat.

pensiunea-royal-alba-iulia03”Am fost în Veneția, am trecut pe lângă un hotel boutique și am întrebat de curiozitate cât costă o cameră și mi s-a spus 650 de euro. I-am cerut voie să văd cum arată interiorul. Pot să spun că am reușit, în proporție de 80-90 la sută, din ceea ce am văzut acolo să aduc în Alba Iulia, în pensiunea Crown Royal”, a spus Gruia Bumbu pentru ziarulunirea.ro.

Bineînțeles, prețurile pentru turiștii și localnicii din Alba Iulia sunt mult mai mici, iar o cameră, o garsonieră sau un apartament, pentru două persoane, variază între 150 și 190 de lei pe noapte.

Pensiunea Crown Royal pune la dispozitia oaspetilor 16 locuri de cazare, în două apartamente, două garsoniere și patru camere cu câte două paturi. Apartamentele sunt foarte spațioase, având 42 de metri pătrați, fiind preferate de familii cu copii, iar prețul pentru o noapte este de 190 de lei. Camerele dispun de mobilier vintage, baie proprie cu cabina de dus cu hidromasaj, wireless high speed, cablu tv, mini-frigider, uscător de par, birou de lucru și aer condiționat.

”Sunt toate condițiile pentru ca un turist care vine la Alba Iulia să se simtă bine, să poată să spună și celorlalți despre modul în care a fost tratat să putem să avem din ce în ce mai mulți turiști”, a explicat Gruia Bumbu.

Totodată, pensiunea dispune și de o sală de conferințe, de 30 de locuri, de un bar-restaurant, de 36 de locuri, cu bucătărie mediteraneană, italienească, dar și tradițională.

Pensiunea se află pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia la numărul 40, iar pentru rezervări 0748.879.588.

[nggallery id=3139]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea