// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO. O ploaie torențială a blocat drumuri și a inundat localități din Munții Apuseni

O ploaie torențială care a durat peste 30 de minute s-a abătut azi, în jurul orei 14, în Munții Apuseni, oprind sau îngreunând circulația autovehiculelor și provocând pagube locuitorilor din această zonă. Din informații avute până în prezent, probleme deosebite au fost în orașul Câmpeni și în comuna Vidra, dar este posibile să mai fie probleme și în alte localități din zonă.  

În orașul Câmpeni, ploaia căzută în cantități mari a inundat în principal centrul orașului, străzile Horea, Moților și alte străzi, îngreunând circulația autovehiculelor, dar fără a se semnala alte probleme. În schimb, s-au semnalat probleme mai deosebite în satul Furduiești și zona satului Vârși, în apropierea fostei gări a orașului, unde un pârâu a adus cantități însemnate de aluviuni și le-a depus pe DN 74 A Abrud-Câmpeni, îngreunând circulația pe acest important drum din Apuseni. La fața locului au intervenit cei de la Drumurile Naționale, reprezentanți ai administrației publice locale și numeroși localnici pentru a curăța drumul, iar pentru a dirija circulația a intervenit Poliția Câmpeni și Poliția Locală Câmpeni.

Probleme mai mari au fost însă în comuna Vidra, în satul Ponorel, acolo unde ploaia a revărsat apele dintr-un pârâu, blocând DJ 762 care duce spre Avram Iancu. Acolo au intervenit și Stația de Pompieri din Câmpeni pentru a evacua apa din câteva curți. Totodată, Comitetele Locale din comunele Vidra și Avram Iancu au intervenit pentru deblocarea drumului 762 blocat de aluviuni.

 

Ovidiu CULDA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO, VIDEO. O ploaie torențială a blocat drumuri și a inundat localități din Munții Apuseni

  1. Haules Baules 21.06.2018 la 18:11

    Astept un comunicat din partea pSD Alba in care sa ne infiereze cu mânie proletara si sa ceara DEMISIA primarului din Campeni! Aaa, am uitat. Primarul e de la pesedeu! Ma scuzati!