Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. O ploaie torențială a blocat drumuri și a inundat localități din Munții Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O ploaie torențială care a durat peste 30 de minute s-a abătut azi, în jurul orei 14, în Munții Apuseni, oprind sau îngreunând circulația autovehiculelor și provocând pagube locuitorilor din această zonă. Din informații avute până în prezent, probleme deosebite au fost în orașul Câmpeni și în comuna Vidra, dar este posibile să mai fie probleme și în alte localități din zonă.  

În orașul Câmpeni, ploaia căzută în cantități mari a inundat în principal centrul orașului, străzile Horea, Moților și alte străzi, îngreunând circulația autovehiculelor, dar fără a se semnala alte probleme. În schimb, s-au semnalat probleme mai deosebite în satul Furduiești și zona satului Vârși, în apropierea fostei gări a orașului, unde un pârâu a adus cantități însemnate de aluviuni și le-a depus pe DN 74 A Abrud-Câmpeni, îngreunând circulația pe acest important drum din Apuseni. La fața locului au intervenit cei de la Drumurile Naționale, reprezentanți ai administrației publice locale și numeroși localnici pentru a curăța drumul, iar pentru a dirija circulația a intervenit Poliția Câmpeni și Poliția Locală Câmpeni.

Probleme mai mari au fost însă în comuna Vidra, în satul Ponorel, acolo unde ploaia a revărsat apele dintr-un pârâu, blocând DJ 762 care duce spre Avram Iancu. Acolo au intervenit și Stația de Pompieri din Câmpeni pentru a evacua apa din câteva curți. Totodată, Comitetele Locale din comunele Vidra și Avram Iancu au intervenit pentru deblocarea drumului 762 blocat de aluviuni.

 

YouTube video

[nggallery id=5826]

Ovidiu CULDA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea