Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| O casă din Ighiel, cea mai frumoasă casă din județ, împodobită pentru Crăciun. Mii de beculețe vestesc spiritul sărbătorilor în sat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO VIDEO| O casă din Ighiel, cea mai frumoasă casă din județ, împodobită pentru Crăciun. Mii de beculețe vestesc spiritul sărbătorilor în sat

De la un an la altul, o casă din Ighiel este din ce în ce mai aproape de o casă tipic americană, în preajma sărbătorilor, luminând întreaga stradă și vestind apropierea Crăciunului.

Spre deosebire de anii trecuți, în acest an, proprietarul a mai achiziționat o curte unde a avut mai mult spațiu pentru decorațiuni și luminițe colorate.

Citește și: MESAJE de CRACIUN fericit! Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poți trimite celor dragi

Eugen Giura, din satul Ighiel, comuna Ighiu, este un împătimit al sărbătorilor de iarnă, iar de câțiva ani, casa lui este o adevărata atracție pentru copiii din zonă, și nu numai.

YouTube video

Cea mai frumos împodobită casă se află la Ighiel. Proprierarul a reuşit să atraga admiraţia tuturor vecinilor din cartier. În curte casei, aproape că nu există loc care să nu fie împodobit cu beculeţe multicolore.

Citește și: Mesaje de Crăciun. Felicitări și Urări de Sărbători – un gând bun pentru cei dragi

Reni, cortine şi multe altele figurine, toate din beculeţe muticolore. Proprietarul spune că simte atmosfera de sărbătoare la fiecare pas.

Imobilul este atât de luminos, încât îl poţi vedea de la mare distanţă. La lăsarea întunericului, casa se aprinde, sute de mii de leduri strălucesc în întuneric, iar casa arată ca în basmele cu Moş Crăciun.

Citește și: URĂRI de Sărbători fercite de CRĂCIUN. Cele mai frumoase SMS-uri, felicitări, urări și gânduri de sărbători

Eugen Giura şi-a făcut un obicei ca an de an să împodobească nu doar interiorul casei, ci şi exteriorul, iar luminiţele aprinse seara creeză o atmosferă de poveste.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea