Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Noul subprefect al județului Alba, Monica Popescu, învestită oficial în funcție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul subprefect al județului Alba, Monica Popescu, a fost învestită oficial în funcție vineri, 17 martie, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc cu începere de la ora 17.00, la sediul Instituției Prefectului Alba.

Subprefectul a depus jurământul în prezența directorului general al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Teodor Gheorghe, a prefectului de Alba, Maria Mihaela Albu, președintelui ALDE Alba Ioan Lazăr, președintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu și a reprezentanților instituțiilor deconcentrate.

Monica Popescu a fost numită în respectiva funcție în urmă cu o zi, prin hotărâre de Guvern.

Monica Popescu are 40 de ani, este membru ALDE, și a lucrat, până la preluarea funcției de subprefect, în cadrul Primăriei Alba Iulia din noiembrie 2016, fiind consilier principal la compartimentul Urbanism și amenajarea teritoriului, iar anterior a profesat în sistemul privat.

Ea este absolventă a Facultății de Geologie, din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca și a Universității de Topografie din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Monica Popescu este soția consilierului local al municipiului Alba Iulia Marius Popescu. Ea s-a înscris în Partidul Liberal Reformator, imediat după înființarea acestuia.

Din septembrie 2016 până în prezent, funcția de subprefect al județului Alba a fost ocupată de Marius Zinca.

[nggallery id=3595]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea