Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Nea Mărin, vizită în bucătăria lui Chef Toma, bucătarul Cetății: Cum s-a descurcat cu ceafa de porc la ticlăzău

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Nea Mărin, vizită în bucătăria lui Chef Toma, bucătarul Cetății: Cum s-a descurcat cu ceafa de porc la ticlăzău

Cunoscutul nea Mărin, gazda emisiunii „Poftiți pe la noi”, este în aceste zilie în Cetatea Alba Carolina, pentru a împărtăși cu familia și prietenii, aceste locuri nemaipomenite.

„Cu drag vin de fiecare dată în Alba Iulia și prima dată vin în Cetate. Am impresia că aici, pentru mine, este sufletul adevărat al românilor. Am filmat în luna aprilie și acum sunt cu familia și cu prietenii să vadă și ei Cetatea”, a spus nea Mărin.

YouTube video

Acesta a fost invitat de Chef Toma, celebrul bucătar al Cetății Alba Carolina să gătească împreună pentru episondul 110 din serialul lui Toma.

„Tomiță te simpatizez, am avut ocazia să mănânc de mâna ta, îmi place ce faci și acum vreau să gătesc cu tine ce vrei tu”, i-a spus nea Mărin lui Chef Toma.

Cei doi au gătit ceafă de porc la ticlăzău (fier de călcat) și ceafă gătită în untură de rață cu sos din fructe de pădure.

[nggallery id=8178]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fostul procuror-șef al DIICOT Alba Iulia, cel care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv de Înalta Curte, după aproape 10 ani de procese

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fostul procuror-șef al DIICOT Alba Iulia, cel care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv de Înalta Curte, după aproape 10 ani de procese După 10 ani de judecată, dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final după 10 ani de judecată. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea