Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO. Moș Crăciun a venit cu multe cadouri la copiii avocaților din Baroul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Baroul Alba a organizat, marți seara, ”Serbarea Pomului de Crăciun”, unde, într-un cadru festiv, mai mulți avocați, alături de copiii acestora, l-au primit pe Moș Crăciun, în acordurile unui emoționant concert de colinde.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

mos-craciun-la-copiii-avocatilor-din-baroul-alba21Moș Crăciun a venit, marți, cu câteva zile mai repede, la copiii avocaților din Baroul Alba. Evenimentul a avut loc la Hotel Parc din Alba Iulia.

Cei mici au mers pe rând la Moș Crăciun și au spus la microfon ce își doresc în acest an, iar apoi au primit câte o plasă de cadouri.

Evenimentul se organizează de mai mulți ani, iar cu această ocazie copiii avocaților au ocazia să se cunoască și să socializeze.

[nggallery id=3186]


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și al Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și Corul Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului Concertul de colinde va fi organizat în data de 14 decembrie 2023, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. În cadrul spectacolului vor încânta publicul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare