Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Moment de reculegere la IPJ Alba – Polițiști care au dat onorul și autospeciale cu semnale acustice si luminoase pornite, pentru un coleg căzut la datorie – A fost ÎMPUȘCAT de un șofer fugar

Ziarul Unirea

Publicat

în

În fața sediului IPJ Alba, polițiștii au ținut, luni, la ora 12.00, un moment de reculegere pentru polițistul căzut la datorie în cursul zilei de ieri, pe raza județului Timiș.

Toate autospecialele au staționat și au avut pornite semnalele acustice și luminoase timp de 1 minut, iar restul personalului a întrerupt activitatea.

Momentul de reculegere a avut loc la toate sediile de poliție din țară.

YouTube video

Un poliţist de 43 de ani a fost împuşcat mortal, duminică după-amiază, pe raza localităţii Izvin din județul Timiș, în timp ce se afla într-o misiune de prindere a unui tâlhar dat în urmărire naţională, pentru că avea de executat o condamnare.

„Se pare că bărbatul urmărit, pentru a cărui prindere au fost organizate filtre în judeţ, a reuşit la un moment dat să coboare din maşina în care se afla şi să se refugieze într-un imobil. Poliţiştii din filtru şi civili au înconjurat imobilul, iar cel urmărit a deschis focul, gloanţele rănindu-l pe unul dintre poliţişti în zona gâtului. După aproape două ore de manevre de resuscitare, acesta nu a putut fi resuscitat. Poliţia a organizat filtre pentru prinderea autorului crimei”, au precizat polițiștii.

YouTube video

[nggallery id=7191]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea