FOTO-VIDEO: Mini-concert de folk şi muzică populară cu albaiuliencele Felicia Pop şi Delia Stanciu la caravana Bookland, în Alba Mall

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

concert folk alba mall005Albaiulienii prezenţi vineri după-amiază în Centrul Comercial Alba Mall au putut asista la un moment artistic inedit, un recital de folk şi muzică populară oferit de solistele albaiulience Ana Felicia Pop, învăţătoare la Şcoala  “Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia şi fiica sa, Delia Stanciu (elevă în clasa a XI).

Artistele au urcat pe scenă începând cu ora 18.00, şi timp de aproximaiv o oră au încântat auzurile celor prezenţi cu vocile lor de excepţie. Evenimentul a fost organizat în cadrul Târgului de carte BookLand, prezent la Alba Mall de mai bine de o săptămână.

USR - Alegeri parlamentare 2020

 Caravana BookLand rămâne la Alba Iulia până duminică, 23 iunie, în Piaţeta Centrală a Complexului Comercial Alba Mall, unde sunt expuse peste 6000 de titluri de carte, muzică şi jocuri, de la peste 100 de edituri.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

 Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 martie – 23 decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât şi prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistică / vânzare / promovare). BookLanderii sunt aşteptaţi în principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producător, premii şi momente de excepţie.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325