Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO: Miercuri seara, la Cîmpeni – târg de Crăciun și atmosferă de poveste cu moșul însoțit de elfi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În acest an, serbarea pomului de Crăciun de la Cîmpeni s-a desfășurat miercuri seara, în centrul orașului, eveniment la care au participat câteva sute de oameni de toate vârstele, veniți să-l întâmpine pe Moș Crăciun.

mos-craciun-la-campeni06Cu această ocazie, cei prezenți au putut admira decorațiunile și iluminatul festiv de sărbători, pregătite recent de Primăria Cîmpeni în piața ,,Avram Iancu” și în partea centrală a orașului,  dar și ,,Târgul de Crăciun” la care elevii Colegiului Național ,,Avram Iancu” și-au expus spre vânzare produsele realizate, această acțiune având un scop caritabil.

Serbarea a început în jurul orei 17 cu un Te Deum oficiat de mai mulți preoți din localitate, iar primarul Ioan Călin Andreș și viceprimarul Dorina Cristescu au ținut să aducă mulțumiri sponsorilor care au contribuit material cu aproximativ 21.000 lei pentru reușita evenimentului. Acesta a continuat cu un recital de cântece și colinde susținut de cenaclul ,,Lumină lină” din Sibiu și preotul Doru Gheaja din Alba Iulia, ce au animat prin muzica lor pe numeroși participanți.

De această dată, Moș Crăciun a venit tot cu mașina pompierilor, dar însoțit de elfi care l-au condus pe scenă prin mulțimea de copii nerăbdători și dornici să-l fotografieze. La scurt timp, cerul orașului a fost animat de un impresionant foc de artificii oferit de administrația publică locală, iar înainte de a pleca, Moș Crăciun a lăsat daruri pentru toți copiii din ciclul preșcolar, primar și gimnazial de la unitățile de învățământ de pe raza orașului.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=3198]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere În perioada 24 aprilie – 14 mai a.c., Jandarmeria Alba desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. La școlile militare de subofițeri de jandarmi „Gr. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea