Ziarul Unirea

FOTO/ VIDEO: Marşul bucuriei la Cugir, după alegeri

mars cugirPeste 300 de persoane s-au strâns, luni, pe esplanada din faţa Casei de Cultură a oraşului Cugir pentru a porni într-un marş al bucuriei, dedicat victoriei lui Klaus Iohannis, candidatul dreptei la prezidenţiale.

La manifestare au participat reprezentanţi locali ai ACL, cei doi copresedinti Adrian Teban si Radu Rosian, dar si reprezentanti ai ACL Alba, Ion Dumitrel şi deputatul liberal Dan Simedru. Manifestantii au marsaluit pe strazile Cugirului avand in fata  fanfara din Petreşti dar şi reprezentanti ai fanfarei Transilvania din Cugir.

ELIT

Am dorit să fiu prezent la această manifestare a bucuriei pe care tinerii din Cugir au simţit să o facă. Vreau să le mulţumesc pentru că au dovedit că atunci când au convingerea că lucrurile se pot schimba în bine, se dovedesc implicaţi, responsabili şi entuziasmaţi. Au crezut în Klaus Iohannis şi asta i-a determinat să iasă la vot în număr mare. Le transmit respectul meu şi consideraţia pentru că au dat dovadă că viitorul îi preocupă, că doresc ca România să fie o ţară normală, cu o democraţie autentică. Personal am convingerea că trăim vremuri istorice, măcar dintr-un punct de vedere: în sfârşit oamenii sancţionează minciuna, demagogia, sistemul corupt şi bolnav din viaţa politică de până acum. Vreau să cred că de astăzi toată lumea a înţeles că e timpul să se facă o altfel de politică, care să fie în interesul cetăţeanului. Însă muţumirile mele se îndrepată nu doar către tineri, ci către toţi cugirenii care au ieşit la vot. O prezenţă de 60% este mai mult decât mulţumitoare”, a declarat pentru ziarulunirea.ro primarul liberal al oraşului Cugir, Adrian Teban.

Marșul bucuriei s-a desfășurat pe ruta Casa de Cultura-Bulevardul Alexandru Sahia- str. Victoriei- Casa de Cultura. Pe tot parcursul manifestării Poliția Orașului Cugir și Jandarmeria Alba au asigurat buna desfășurare a acțiunii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

alma 18 noiembrie 2014 at 17:59

Și daca este de etnie germană , care e problema ? Și Obama e negru , deci…

... 18 noiembrie 2014 at 18:54

…”le transmit respectul meu şi consideraţia pentru că au dat dovadă că viitorul îi preocupă”A.T….bai primare,alora care le transmiti una si alta,i-ti bati joc de ei,zii de zii.TU n-ai nici un merit !!! Meritul este al cugirenilor care au votat,insa poate mai mult,al DIASPOREI,care a dat semnalul desteptarii nationale ! Asa ca,nu mai veniti acum,toti politrucii locali sau centrali si va alocati merite,care nu va apartin. Caci daca castiga P.C.R.-ul,nu va vedeati de prin tufe ! Si inca ceva. Acea „manifestare de bucurie”,cam seamana a defilare ceausistaaaa !!! Din cei care l-au votat pe Johannis(intre care si eu),multi spera ca sasul,sa-si faca treaba pina la capat,adica cei ca tine primare,sa faca PUSCARIEEE,ptr toate furtisagurile facute,de-a lungul timpului.Pai daca tot vrem,sa traim nemteste,sa fie si LEGE NEMTESTEEEEE !!! NUUU ???

adi 18 noiembrie 2014 at 19:23

„Nu, politicieni de dreapta, nu vă faceţi iluzii, acesta nu a fost nici pe departe un vot pentru voi“.-Cornel Vîlcu

mike 18 noiembrie 2014 at 19:41

Mult mai important e-CE FACI TU PENTRU TARA , nu ce face tara pentru tine ((J.F. Kenedy) CEI CARE A-TI TRAIT BINE FACIND NIMIC ALTCEVA DECIT SA SUGETI LA TITA TARII acum la munca cu voi– gata cu lozinca- ne facem ca muncim- De mersul bun al tarii , depimde da cum intelegem sa punem umarul cu totiI la inpinsul carutei numita -TARA- un singur om nu va putea ,dar inpreuna vom putea pune tara pe fagasul normal. Desigur cu oameni ca -X- (gica contra) nu SE VA REALIZA NIMIC BUN.

y 18 noiembrie 2014 at 21:08

si daca e negru inseamna ca nu e american????!!!??? incultura se pare totusi ca nu tine cont de nație

@y 19 noiembrie 2014 at 10:02

Si daca e sas asta inseamna ca nu e cetatean roman, nascut si crescut in Romania? Esti dus rau cu pluta y si mai vorbesti de incultura. Si pentru cretinoidul de ”cccc” – a fost ales in tara cu majoritate, voturile din diaspora nici macar nu mai conteaza.

alma 19 noiembrie 2014 at 15:26

Pentru „y” : Să înțeleg că nu cunoști diferența dintre etnie si cetățenie, incultule. Decât să vorbești despre chestiuni pe care nu le cunoști ,mai bine pune mâna pe carte …

Comentariile sunt oprite