FOTO/ VIDEO: Marș al motocicliștilor pe străzile din Alba Iulia. Campanie de conștientizare și prevenire a accidentelor, organizată de „Apulum Bikers”

Zeci de motociciști și-au dat întâlnire, sâmbătă, 5 mai 2018, la marșul organizat de „Apulum Bikers” din Alba Iulia, cu scopul de conştientizare a conducătorilor auto de prezenţa motocicliştilor în trafic şi de prevenire a accidentelor.

Întâlnirea a avut loc în parcarea din spatele benzinăriei OMV, de lângă Stadionul Cetate din Alba Iulia, începând cu ora 11.00. Plecarea în marș s-a făcut la ora 13.00, iar traseul parcurs de motocicliști a fost: Bulevardul Republicii, strada Tudor Vladimirescu, Bulevardul Ferdinand I, Strada Take Ionescu, Bulevardul Încoronării, Bulevardul 1 Decembrie 1918, strada Cloșca, Bulevardul Revoluției 1989.

„Haideţi să arătăm celorlalţi participanţi la trafic, că şi noi, cei pe două roţi (în linie), suntem pe drumuri!” a fost apelul pe care l-au transmis organizatorii, la care au răspuns motocicliști veniți din tot județul.

Pentru acest marș, Asociația Apulum Bikers a avut sprijinul Poliției, al Jandarmeriei și al Primăriei Alba Iulia.

Revenim cu filmări de la eveniment

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...