Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Locatarii unui bloc din Alba Iulia au amenajat de Crăciun intrarea în scara blocului. Luminițe și brad la intrarea în clădire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locatarii unui bloc din Alba Iulia au amenajat de Crăciun intrarea în scara blocului cu luminițe și brad la intrarea în clădire.

Bucuria de a împodobi curţile în prag de Crăciun i-a cuprins şi pe albaiulienii de la blocuri. Pentru a-și face sărbătorile mai frumoase, locatarii blocului nr. 12, scara F de pe strada Vasile Goldiș s-au gândit să orneze intrarea în scară.

Citește și: MESAJE de CRACIUN fericit! Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poți trimite celor dragi

YouTube video

Deși scara blocului nu este un loc prea „primitor”, de obicei, dar poate deveni dacă sunt oameni care vor să facă din acest spațiu un loc în ton cu sărbătorile. Un astfel de spațiu a fost amenajat de locatarii unui bloc de pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia. Cu simțul sărbătorilor în suflet au pus mână de la mână pentru a împodobi intrarea.

Citește și: MESAJE de CRACIUN 2022. URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi

Astfel, intrarea în bloc este amenajată cu ghirlande, un brad împodobit cu luminițe și tot ce este necesar pentru ca locatarii și cei care trec prin zonă să aibă atmosferă de sărbătoare, primitoare, la intrarea în clădire.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

48 de ani de la primul 10 olimpic al gimnasticii. 18 iulie 1976, ziua în care Nadia Comăneci a intrat in istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

48 de ani de la primul 10 olimpic al gimnasticii. 18 iulie 1976, ziua în care Nadia Comăneci a intrat in istorie Pe 18 iulie 1976, în urmă cu 47 de ani, Nadia Comăneci intra în istoria sportului mondial şi devenea regina gimnasticii, obţinând primul 10 şi surprinzând o lume întreagă, dar şi tabela de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea